Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az aki már látott csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki már látott csúnya férfit szép nővel vagy ismer ilyet?

Figyelt kérdés
Most nállam A szépség relatív szó hogy nem teszek ekkora különbséget mint a társadalom hogy ez csúnya ez meg szép szerintem emberek vagyunk. Beszélgettem egy csajjal aki szerintem kicsit fekete fehéren lát mindent mint a társadalom, hogy A szép nő csakis azért lehet egy csúnya férfivel mert a pénze kell fura én már láttam Nem egy olyan csúnya férfit szép nővel aki még csak gazdag se volt, mondtam neki hogy a duma is elég sokat jelent meg A bátorság nem szerint egy csakis a pénzért. Az én meglátásom szerint szerintem mindenki oda mehet mindenkihez mert az emberek vagyunk szerintem a kinézet másodlagos dolog az hogyha nem jön össze hát megesik az olyan. Azt is mondta hogy én azért annyira nem nézek ki jól hogy a top csajoknak be jöjjek ezen viszont jót röhögtem én nem is érdekel ,hogy bejönnek e tok csajoknak de szerintem mint ember mindenkinek más ízlése van szóval nem lehet azt mondani hogy a jó csajok csak hajó pasikra buknak vagy csúnya csajok meg csak a csúnya pasikra buknak mert az elég vicces lenne 😄

2022. júl. 28. 11:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Láttam már
2022. júl. 28. 15:54
 22/27 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is sokszor mondták hogysokkal jobb pasit kaphatnék...DE nekem ő akkor is tökéletes és a világért sem kellene más!!! És nem, pénze sincs, feleannyit keres mint én, nincs lakása, háza, de még autója se :-) Egyszerűen annyira figyelmes, gondoskodó, mindig engem helyez előre, abszolút férfi(olyan mint a régiek, erős, mellette mibdig biztonságban érzem magam minden téren, mindent meg tud oldani...egyszerűen imádom. Sosem volt még ennyire empatikus társam.
2022. júl. 28. 16:16
 23/27 A kérdező kommentje:

22/

Na ez a lényeg a fanyalgók meg mehetnek ahova akarnak,nagyon el lett butítva a társadalom bár mindig is voltak felületes emberek.És sokszor a külső miatt értéktelennek mondott emberekre a saját értéktelenség érzetüket próbálják ráhúzni,de ugye ezt tagadják mert az ego.

2022. júl. 28. 16:25
 24/27 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok csúnya ember de sose volt bombázó barátnőm meg a szépnek mondott viszont nekem relatív a szépség"

A szépség mindenkinek relatív, de pont ez a baj. Nem volt bombázó barátnőd, tehát tudod milyen az "objektív" bombázó. Ez alapján soroljuk be az embereket - helytelenül. Ilyenkor születnek olyan mondások, hogy "nem szeretem a fullos nőket, nekem te tetszel" - mikor lehet, hogy neked a fullos nem a kikent instaribi, hanem egy "szürke egér".

2022. júl. 28. 17:16
 25/27 A kérdező kommentje:

24/

Nézd én nem a saját szemmel írtam amit írtam hanem a társadalom szemével nézve,nálam nem igazán van olyan,hogy bombázó csak tetszik egy nő és kész arcot nézek általában de testet nem társítok hozzá.

2022. júl. 28. 17:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem a társadalom ferdesége az oka, hogy a férfiaknak a jól kinéző nők, a nőknek meg a jól kinéző férfiak tetszenek, hülyeségeket beszélsz.
2022. júl. 28. 18:34
 27/27 A kérdező kommentje:

26/

Inkább te beszélsz hülyeséget értem én,hogy mindjárt elkezded vissza vezetni az evolúcióra a dolgot de az már unalmas téma.Igen is a médiát vissza nézed mióta létezik keményen tudja ferdíteni az emberek ízlését és igényeit.

2022. júl. 29. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!