Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az aki már látott csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki már látott csúnya férfit szép nővel vagy ismer ilyet?

Figyelt kérdés
Most nállam A szépség relatív szó hogy nem teszek ekkora különbséget mint a társadalom hogy ez csúnya ez meg szép szerintem emberek vagyunk. Beszélgettem egy csajjal aki szerintem kicsit fekete fehéren lát mindent mint a társadalom, hogy A szép nő csakis azért lehet egy csúnya férfivel mert a pénze kell fura én már láttam Nem egy olyan csúnya férfit szép nővel aki még csak gazdag se volt, mondtam neki hogy a duma is elég sokat jelent meg A bátorság nem szerint egy csakis a pénzért. Az én meglátásom szerint szerintem mindenki oda mehet mindenkihez mert az emberek vagyunk szerintem a kinézet másodlagos dolog az hogyha nem jön össze hát megesik az olyan. Azt is mondta hogy én azért annyira nem nézek ki jól hogy a top csajoknak be jöjjek ezen viszont jót röhögtem én nem is érdekel ,hogy bejönnek e tok csajoknak de szerintem mint ember mindenkinek más ízlése van szóval nem lehet azt mondani hogy a jó csajok csak hajó pasikra buknak vagy csúnya csajok meg csak a csúnya pasikra buknak mert az elég vicces lenne 😄

2022. júl. 28. 11:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Nekem mindig mondjám hogy a páromnál sokal helyesebb srácokat is megkaphatnék. De én nem értem, számomra ő tökéletes, vonzó, szexi, férfias
2022. júl. 28. 12:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam. A srác csúnya, dagi, a feje is mindig vörös, csúnyák a fogai, dohányzik, olyan mimt egy lecsúszott alkesz, ezek mellett buta mint a föld és még bunkó is. Valahogy mégis van barátnője, olyan aki szép és népszerű. A környezetünkben senki nem érti minek vele jár a csaj
2022. júl. 28. 13:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
igen. nem szívesen írok le ilyet, mert bírom a csávót, de olyan ősember arcvonásai vannak (és hozzá elég vézna teste), hogy amíg nem láttad, el sem hiszed, hogy ilyen egyáltalán létezik. a lány viszont meglehetősen csinos (nem az a fajta, aki látványosan szétsminkeli magát, de sokaknak feltűnik). amúgy pedig a srác átlagosan jó fej, és nem tudok róla, hogy pénzes háttere lett volna. véletlenszerűen sodorta őket egymáshoz közel az élet az egyik egyetemi kurzusuk során. régesrég együtt vannak.
2022. júl. 28. 13:48
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
de a fordítottja se olyan ritka. középsuliban a legmenőbb férfi tanár, akit gondolkodás nélkül címlapra lehetett volna tenni, színészeket megszégyenítő kinézete és személyisége volt, egy észrevehetetlen, jellegtelen túlsúlyos kis szürke egér kivitelű nővel kötötte össze az életét. sokan nem értették, de hát ő dolguk, nem lehet mindent érteni.
2022. júl. 28. 13:51
 15/27 anonim ***** válasza:
16%
#1 az prosti volt xd
2022. júl. 28. 14:21
 16/27 A kérdező kommentje:

Azért ahogy elnézem itt is van felületes ember vagy kishitű.Attól,hogy pl mások nem értik miért van xy ember a másikkal mert hát,hogy néz ki hát ki nem szarja le ha nem a pénz ami az alap és szeretik egymást az a lényeg.A felületes jó nőnek vagy bombázónak mondott nők/lányok meg járjanak csak a jó pasi/férfivel vagy menjenek csak a pénzre ezekkel az emberekkel normális ember semmit nem veszít.

Én azért az utóbbi időben egyre többször elgondolkodom,hogy milyen fura is a társadalom vagy az ember olyan dolgokra adunk ami valójában nem is olyan jelentős,én pl nem nézegetni akarom a párom hanem együtt lenni vele vagy nem a skinel akarok szexelni hanem magával a nővel,hja lehántanánk a bőrt belül mindenki kb ugyan olyan csak kire milyen skint húztak rá de nem ettől lesz valaki értékes.

És sajnos ebben a mai világban még a média is erős befolyással bír az emberek felé.Én már sokszor szégyellem,hogy embernek születtem vagy lehet inkább csak,hogy a modern társadalomba.És ahogy elnézem a világot ez egyre csak rosszabb lesz.Nem vagyok csúnya ember de sose volt bombázó barátnőm meg a szépnek mondott viszont nekem relatív a szépség tehát nem vagyok ennyire felületes nem nézem annyira a testalkatot sem max a nő arcát de nem egytípusúra vagyok ráállva mint sokan szóval relatív,de inkább a nagy szépnek mondott ne legyen sose nekem.De bármilyen is a kinézete a nőnek szép vagy csúnya már társadalmi szemmel nézve a tulajdonságok nem válogatnak ki pénzéhes vagy ki milyen elvárásokkal van,csak a szépségre ráaggatni tulajdonságokat előnyöket egy nagy marhaság.

2022. júl. 28. 14:45
 17/27 A kérdező kommentje:

14/

Meg bármilyen külsőt meg lehet unni,ahogy írtam nem nézegetni kell ha az embernek társa van mert úgy hamar kiég a kapcsolat.

2022. júl. 28. 14:47
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
17 Ez nem a média vagy más emberek hatása, legtöbbünknél a külső egyszerűen fontos szerepet játszik a vonzalomban, mindig is ilyen állatfaj voltunk.
2022. júl. 28. 14:50
 19/27 A kérdező kommentje:

18/

Ebben valamennyire igazad van,de ha csak a társadalom elferdített külső szépsége lenne akkor sokaknak nem lenne párja akik nem szépek.Viszont ha akarod ha nem de a média hatalmasat ferdített nézd már meg az emberek viselkedését igényeit meg aztán nézd meg a média nyugati betódulását látszanak az elferdített elvárások szépség ideálok.

De én ahogy írtam én ezen nem problémázok mert nekem relatív a szépség ugyan olyan szép egy mai világ által nem bombázó mint akár egy bombázó a szememben csupán csak próbálok nem a rám erőltetett szarságba elmerülni.

2022. júl. 28. 14:55
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyet láttam mint a fordítottját.
2022. júl. 28. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!