Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki már látott csúnya férfit szép nővel vagy ismer ilyet?
Azért ahogy elnézem itt is van felületes ember vagy kishitű.Attól,hogy pl mások nem értik miért van xy ember a másikkal mert hát,hogy néz ki hát ki nem szarja le ha nem a pénz ami az alap és szeretik egymást az a lényeg.A felületes jó nőnek vagy bombázónak mondott nők/lányok meg járjanak csak a jó pasi/férfivel vagy menjenek csak a pénzre ezekkel az emberekkel normális ember semmit nem veszít.
Én azért az utóbbi időben egyre többször elgondolkodom,hogy milyen fura is a társadalom vagy az ember olyan dolgokra adunk ami valójában nem is olyan jelentős,én pl nem nézegetni akarom a párom hanem együtt lenni vele vagy nem a skinel akarok szexelni hanem magával a nővel,hja lehántanánk a bőrt belül mindenki kb ugyan olyan csak kire milyen skint húztak rá de nem ettől lesz valaki értékes.
És sajnos ebben a mai világban még a média is erős befolyással bír az emberek felé.Én már sokszor szégyellem,hogy embernek születtem vagy lehet inkább csak,hogy a modern társadalomba.És ahogy elnézem a világot ez egyre csak rosszabb lesz.Nem vagyok csúnya ember de sose volt bombázó barátnőm meg a szépnek mondott viszont nekem relatív a szépség tehát nem vagyok ennyire felületes nem nézem annyira a testalkatot sem max a nő arcát de nem egytípusúra vagyok ráállva mint sokan szóval relatív,de inkább a nagy szépnek mondott ne legyen sose nekem.De bármilyen is a kinézete a nőnek szép vagy csúnya már társadalmi szemmel nézve a tulajdonságok nem válogatnak ki pénzéhes vagy ki milyen elvárásokkal van,csak a szépségre ráaggatni tulajdonságokat előnyöket egy nagy marhaság.
14/
Meg bármilyen külsőt meg lehet unni,ahogy írtam nem nézegetni kell ha az embernek társa van mert úgy hamar kiég a kapcsolat.
18/
Ebben valamennyire igazad van,de ha csak a társadalom elferdített külső szépsége lenne akkor sokaknak nem lenne párja akik nem szépek.Viszont ha akarod ha nem de a média hatalmasat ferdített nézd már meg az emberek viselkedését igényeit meg aztán nézd meg a média nyugati betódulását látszanak az elferdített elvárások szépség ideálok.
De én ahogy írtam én ezen nem problémázok mert nekem relatív a szépség ugyan olyan szép egy mai világ által nem bombázó mint akár egy bombázó a szememben csupán csak próbálok nem a rám erőltetett szarságba elmerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!