Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan sok csúnya férfit és nőt látok, hogy mégis van parkapcsolatuk, gyerekük, ez mégis hogy? Megalkuvás, tudják, h nekik nem jut jobb?
Figyelt kérdés
És most nem kell itt azzal jönni, h mindenkinek más szép, vannak tipikus ronda emberek, akikről el sem tudom képzelni h felizgulna rájuk valaki.2022. szept. 19. 17:47
1/13 anonim válasza:
megtalálák egymásban amit egy társban kerestek, ami nem csak a külsőségekről szól.
2/13 anonim válasza:
Ezen én is le szoktam döbbenni. Van olyan ismerősöm, aki büdös, csúnya a bőre, a szája, sárgák a fogai és fogkövesek, mégis van férje és gyereke. El nem tudom képzelni, hogy izgul fel rá, és most ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Gondolom mindenki a saját szintje szerint válogat, különben egyedül marad.
3/13 anonim válasza:
Deák Ferenc - mindkét esetben - lehetőleg 50-100 klónjával egyidőben, diszkréten elmosolyodik a tárcában.
4/13 anonim válasza:
Ez úgy szokott történni az esetek többségében, hogy amikor még ismerkedtek egymással, akkor még megpróbálták a legjobbat kihozni magukból. Aztán ahogy teltek az évek szépen ellustultak egymás mellett, és sokan igénytelenek is lesznek. Szerintem ahol már 15-20 éve ilyen emberek élnek egymás mellett ott már régen nincs vonzalom és nincs is szex. Csak gazdasági közösségben élnek, mert egyedül egyik sem tudna megélni. Inkább együtt vannak, mert tudják, hogy előnytelen külsővel, kedvezőtlen anyagi helyzettel egyik sem találna új párt magának. Csak bele vannak törődve a "sorsukba".
5/13 anonim válasza:
#4 én olyanokról is tudok, akik a kapcsolat előtt se voltak szebbek vagy igényesebbek.
6/13 anonim válasza:
#5:
Na igen, ez is egy létező jelenség, amikor megtalálja a zsák a foltját. :)
7/13 anonim válasza:
Én is látok az utcákon nap mint nap olyan párokat akik nem néznek ki jól...sőt...és van gyerek és éldegélnek együtt...
kb. az van mint amit a #4 írt.... fizetik a számlákat etetik iskoláztatják a gyereket, egymás mellett megöregszenek, néha veszekednek, elhíznak elhagyják magukat, néha van egy 10-20 perces dögunalmas digi dugi szexágyban takaró alatt....
8/13 anonim válasza:
végül is :)
Ezért van sokkal több rondább ember mint szép....
9/13 anonim válasza:
Hmm nem a nagyon de a csúnyácska lányokról írok. Ismerek többet akikre nagyjából mind jellemző. Ügyesebbek egy pasi felizgatásában odaadóbbak az ágybsn(semmi perverz dolog). Lehet olyan reggelit rittyent neked hogy ....."tud nokedlit szaggatni.....
10/13 A kérdező kommentje:
9. Már bocs, de ha nekem egy lány ronda és nem bejövős, akkor csinálhat bármit, nem tud felizgatni.
De ezek szerint neked egy pasi is megfelelne, ha jó a "technikája".
2022. szept. 19. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!