Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Furcsa kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa kapcsolat?

Figyelt kérdés

A dolog kiindulása hogy én Kárpataljai vagyok, de Mo-n dolgozom. Munkatársak vagyunk, csak ő fontosságban sokkal felettem van a cegnél. Azt pedig tudni kell a sztori tekintetében, hogy a cegnél rengeteg az ukran az ukránok pedig tartanak a Magyaroktól...és mi Kárpátaljaiak is tartjuk a 2 lépes távolsagot mert lenéz minket a Magyarok többsége.

De ő nem ilyen. Ő nem néz le senkit. Figyeltem őt egy hónapig mielőtt nem tudtam már visszatartani a mosolyom mikor összefutottunk. Ő kedves mindenkivel.

Rólam is azt hitte hogy ukrán vagyok és minden nap köszönt ukránul...majd megkérdzte ukranul, hogy vagyok milyen a napom. És idővel kicsit kezdő, de érthető orosszal odajött hozzám beszélgetni.

Én meg magyarul válaszoltam, mire felragyagott, hogy ezt nem hiszi el, micsoda szerencse ez hogy Magyar vagyok....és rámnyomult.

És mivel baromi helyes pasi beszélgeni kezdtünk messengeren, amiből lett randi és össze is jöttem vele...

Ez eddig tiszta happy end lenne de nem az.

Mert hogy ő a fizujából nem jön ki ezért vállal mellékállást...ami az, hogy mivel ő 25 éve boxol, megmutatnak neki vkit és ő rommá ver barkit..vagy adósságokat szed ki emberekből.

Ez engem megijesztett, meg nem is neztem ki belőle, neki is elmondtam...és azt is hogy ha szeret engem akkor ezt az oldalát is meg kell mutassa nekem.

Erre azt mondta hogy még soha senki se akarta látni ezt az énjet...és benne van, neki előttem nincsenek titkai.

Nekem az volt a döbbenet, hogy mondta egyik hétvégèn, hogy ma szuper randink lesz és meglep engem...ami így is lett és elmentünk egy lőtérre. Ahol igazi pisztollyal lövöldöztünk vagy 2 óràt. Megmutatatta a tartást tárazast stb.

Utána azt mondta hogy készen állok és az autóban elővett egy pisztolyt, amit odaadott. Pont olyan volt mint amivel gyakoroltunk.

Annyit mondott hogy ha szorul a hurok a lábra lőjek.

Ezek után néma csöndben elmentünk egy házhoz.

Megálltunk és itt elmondta hogy a megbízó tulajdona az ingatlan, amit cigányok elfoglaltak amíg ő külföldön volt.

És x összeget fizet a csótányírtásért.

Nekem kiugrott a szívem, de ő lazán becsöngetett...ajtót nyitott egy nagydarab férfi akit úgy megütött, hogy elájult..majd további 2 férfit vert meg a házban...de úgy rommá verte és rúgta őket, hogy miközben néztem én majdnem bepisiltem....majd leültette őket a konyhàba, ahol tovabb ütötte pofozta őket.

Elvette a pénzüket, telefonukat, kulcsokat , míg vegül közölte hogy elmehetnek.

Elmentek és nevetett, majd meg akart csókolni, hogy miénk a hàz 2 hétig...de mivel én kb sokkos voltam a làtottaktól, nem ment.

És ilyenkor átváltozik ebből a démonból amivé válik...megertő velem...amitől még jobban odavagyok érte.

Ő tudja hogy ukrajnában kb 100e forint az átlagfizu hasonló árak mellett mint itt, beszéltem vele erről sokszor. Ahogy arról is hogy mo n sem lehet fizetésből tisztességes munkából megélni fejlődni, így megértem hogy ezt teszi, otthon is sokan csinálják ezt...de a jeghideg profi agresszió ahogy ütötte őket, ahogy üvöltött velük, a félelem ahogy néztek rá ezek az emberek és a pisztoly amit odaadott nekem...ezek együtt megijesztenek engem. Ilyen szintű profi hatékonysagot és terrort még otthon sem láttam, pedig ott mindenkinek van fegyvere. akkor is ha én kértem hogy mutassa ezt meg nekem és amit neki elmondani nem merek, mert félek, hogy lenézne amiért gyenge vagyok. Főleg hogy a végén leszámolt nekem 400et hogy ez a részem......

A hétköznapokban sem átlagos, de úgy hogy nem tudok másképp gondolni rá csak hogy szeretem.

Süt és főz..kimossa a ruháimat és minden egyes nap elmondja hogy szeret engem.

Én most a hosszú hetvégén el akarom neki mondani, hogy az sem zavar ha éhezni fogunk ilyen árak/fizetések mellett amik vannak, én azt megszoktam..abban nőttem fel, nekem bőven elég egy sima átlagos élet, engem nem kell Egyiptomba vinni nyaralni, csak ne válalljon több ilyen munkàt.

Szerinted?

2022. okt. 31. 21:49
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
87%

Szerintem Liam Neeson vevő lenne erre a forgatókönyvre, de ne feledd, meg kell halnod a történetben, hogy motivàciót nyújts a főhősnek.

#Bosszú Kàrpàtaljàn

2022. okt. 31. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem kamu, te meg menjél szépen haza ukrajnába.
2022. okt. 31. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük az esti mesét és egyben a forgatókönyvet is,havernak el is küldöm Hollywoodba.
2022. okt. 31. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Megint a kickboxer VIII

De legalább már fejlődik az írásod.

2022. okt. 31. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!