Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy így viselkedik a srác?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit egy játékon belül ismertem meg körülbelül 2 hónapja. Én 27 éves vagyok, ő 33 éves. Találkoztunk már 2x. Akkor minden olyan jól működik. Az első pár hétben beszélünk telefonon, volt videó hívás. Most viszont már alig ír, se telefon se videó hívás. Nem akarok rá akaszkodni még semmi, de olyan furcsán viselkedik. Ha meg kérdezem hogy van-e valami gond, mindig azt mondja semmi. Normális ez így?2022. jan. 29. 17:47
1/6 anonim válasza:
Már nem érdekled különösebben, de ijesztő, hogy 27 éveseknek ilyen dolgok nem esnek le. :/
2/6 anonim válasza:
33 éves srác?
Én férfi lettem már 18 évesen.
3/6 Noren1989 válasza:
Megvolt a dugvànyozàs?
No, akkor ezért nem érdekled.
4/6 anonim válasza:
A Minecraft sokakat beszippant...
Gond az nincs, csak nem érdekled, ha jobban belegondolok egy 33 éves videójátékokat játszónál mégis baj lehet; egyszerűen nincs tapasztalata a szociális kapcsolatokban, már ami köztetek van is bőven meghaladja a határait.
6/6 anonim válasza:
A jol mukodiket csak te erzed magadon. Valoszinuleg ket alkalom alatt megkapta, vagy nem latja a potencialjat, amit akart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!