Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem furcsa?
Figyelt kérdés
Ha a barátom eljön hozzám, felesben kifizetteti velem a benzin árát. De akkor is ha magától jön el és nem hívom.2021. jún. 18. 21:29
1/11 anonim válasza:
Őt hívják csúnya szóval fillérb.szónak.
Remélem, nem tervezel vele hosszú távra. Tapasztalat. 39N
2/11 A kérdező kommentje:
Ezek alapján nagyon nem
2021. jún. 18. 21:33
3/11 anonim válasza:
Én nem fizetném ki. Járjon tömegközlekedéssel, biciklivel, vagy ne jöjjön, ha ekkora probléma neki párszáz forint.
5/11 A kérdező kommentje:
Masfel orás út, elkér 3000 Ft ot
2021. jún. 18. 21:41
6/11 anonim válasza:
1-es jól mondja. Óvakodj az ilyentől hosszú távon. Nem lehet velük boldog életet élni. Tapasztalat. Pedig nálunk csak az volt, hogy már első randin gyalogoltatott csomót, hogy ne kelljen a randi alatt 1 órányi parkolást kifizetnie.(És a többin is később.) Én meg buta, naiv, fruska voltam.
Nem láttam, hogy ez milyen gáz.
7/11 anonim válasza:
Picit olyan mintha ő lenne a prostid és fizetnél neki XD
Egyébként ha te elmész hozzá ő is állja az útiköltség felét?
Ha mindig csak ő megy hozzád az is kicsit furcsa amúgy. De ez van a távkapcsolatok nem működnek.
8/11 A kérdező kommentje:
Most kénytelen ő jönni mert másik kórházban dolgozok
2021. jún. 18. 21:54
9/11 A kérdező kommentje:
Ha én megyek hozzá, én busszal megyek, nem állja a felét
2021. jún. 18. 21:55
10/11 anonim válasza:
Magyarul te fizetsz neki, hogy megizéljen (amikor nem is feltétlenül akarod)?
Miből van neki? Aranyból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!