Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, van olyan az alabbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, van olyan az alabbi 6 dolog közül, amit NEM tennél meg életed legnagyobb szerelméért?

Figyelt kérdés

1. Azt a kisállatot tartani, amire áhítozik (te is segítesz a gondozásában).

2. Azon rokonait meglátogatni, akiket nem kedvelsz.

3. Ápolni, ha hetekig beteg.

4. Elmenni vele álmai nyaralására, ahová te nem is akarsz menni (nem ő fizeti az egészet, te a részedet).

5. A kedvenc kajáját főzni, amit te nem is szeretsz, és ráadásul nagyon pepecselős az elkészítése (nem segít benne senki, egyedül csinálod).

6. Olyan esküvőt tartani, amilyenre ő vágyik, akkor is, ha te amúgy másmilyet tartanál kedved szerint.

2022. okt. 29. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

1. Ezt már megtettem, életem egyik legjobb döntése volt :)

2. Belefér.

3. Alapvető

4. Vele vagyok és szabadságon vagyok. Mi lehet olyan rossz?

5. Apróság

6. Az esküvő szerintem az aráról szól

Amit viszont tényleg soha nem tennék meg senkinek, bármennyire is szeretem, az az, hogy gyereket vállaljak vele vagy elfogadjam a gyerekét. Bocs, de erre képtelen vagyok.

2022. okt. 29. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

1. ha nem pápaszemes kobráról van szó, akkor felőlem tarthat állatot.

2. Nyilván megbeszélés kérdése. Évente kétszer, szülinap-karácsony idején simán el lehet menni pofavizitre az ilyen antipatikus rokonokhoz is. Ha minden hétvégét náluk töltene, akkor nem mennék, illetve megkérdezném, hogy miért ilyen szoros a kapcsolata ezekkel a rokonokkal, hogy felnőttként is sokat lóg velük.

3. Szerintem ez alap.

4. Ha Mordorba akar menni, akkor zavar, egyébként meg szívesen megyek vele.

5. A magam örömére szoktam főzni, és csak pár kaját tudok jól elkészíteni. Ha a kedvenc étele ennyire pepecselős, inkább elviszem egy étterembe, ahol profin elkészítik neki.

6. Ha ebben nem képes kompromisszumra, akkor talán nem életem szerelme.

Egyébként mi volt a célod ezekkel az irányított kérdésekkel? Kibökdösni legalább valamelyik kérdésre a nemleges választ?

2022. okt. 29. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Mindegyiket megtenném, kivétel azt, ha nagyon olyan az esküvő amit nem szeretnék. Például semmiképpen nem akarok nagyzolni és több száz főt oda.
2022. okt. 29. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Mindegyiket megtenném. A rokonos dolgot ha tehetem csak ritkán. Voltak már rossz élményeim, a rokonaival kapcsolatban. Nő vagyok.
2022. okt. 29. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Lemaradt egy:

7. A kedvenc filmjét megnézni vele, akkor is, ha már 10× legalább láttad, és neked nem igazán tetszik.

2022. okt. 29. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
ezek közül egyik se lehetetlen kérés, időnként a rokonokat is elviselném
2022. okt. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!