Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a 3 legfontosabb dolog a férfiaknak egy nőben?
Ez elég emberfüggő mindkét nemnél. Nincs erre fix dolog. Amiket láttam, az alapján:
- Értse meg a férfit. Ne toljon neki irreális elvárásokat, ne tartsa érzéketlennek, ne hisztizzen minden apróságért.
- Legyen jó a szex. Ez általában mindkét nemnél alap, csak páran rinyálnak, hogy nem ez a legfontosabb. Pedig, de, kapcsolatban általában az egyik legfontosabb.
- Legyen társ. Ne mindent hárítson a férfira, segítse és fogadja el a segítséget. Legyen nő és éreztesse a férfival, hogy férfi.
#3: Elég ciki, hogy mennyi hozzád hasonló férfiakat lenéző nő van az oldalon és milyen jó pontozásokat kaptok... Itt tényleg erre van igény.
1. Nézzen ki jól legalább annyira, hogy fel tudjam vállalni mások előtt is.
2. Legyen jó vele a szex.
3. Legyen érdeklődő típus, aki fel akarja fedezni a világot. Mert én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!