Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a 3 legfontosabb dolog a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a 3 legfontosabb dolog a férfiaknak egy nőben?

Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 10:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Ez elég szubjektív. Nekem külsőre az arca; magassága; mosolya, belsőre az értékrendje; humora; vérmérséklete. Nem tudnék együtt élni egy számomra nem vonzó savanyú nővel, aki minden apróságra felkapja a vizet és jelenetet rendez.
2022. aug. 23. 11:04
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a hűség, a szex, és a háziasság.
2022. aug. 23. 11:05
 3/15 anonim ***** válasza:
18%
Dudák Dudák Nyam Nyam Nyam, Dudák Dudák a csaj legyen buta
2022. aug. 23. 11:06
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Ne pontozzátok le szegény #3-ast. Nem láttátok a Rém rendes családot?
2022. aug. 23. 11:09
 5/15 anonim ***** válasza:
49%

Ez elég emberfüggő mindkét nemnél. Nincs erre fix dolog. Amiket láttam, az alapján:

- Értse meg a férfit. Ne toljon neki irreális elvárásokat, ne tartsa érzéketlennek, ne hisztizzen minden apróságért.

- Legyen jó a szex. Ez általában mindkét nemnél alap, csak páran rinyálnak, hogy nem ez a legfontosabb. Pedig, de, kapcsolatban általában az egyik legfontosabb.

- Legyen társ. Ne mindent hárítson a férfira, segítse és fogadja el a segítséget. Legyen nő és éreztesse a férfival, hogy férfi.

#3: Elég ciki, hogy mennyi hozzád hasonló férfiakat lenéző nő van az oldalon és milyen jó pontozásokat kaptok... Itt tényleg erre van igény.

2022. aug. 23. 11:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy no ne csak feleseg akarjon lenni, ha barat, tars, cinkostars is. Az elet osszes teruleten vele akarom megelni a dolgokat, ha valamelyik kimarad, akkor nem lesz teljes a kapcsolat.
2022. aug. 23. 11:17
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

1. Nézzen ki jól legalább annyira, hogy fel tudjam vállalni mások előtt is.

2. Legyen jó vele a szex.

3. Legyen érdeklődő típus, aki fel akarja fedezni a világot. Mert én is ilyen vagyok.

2022. aug. 23. 11:18
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Nehéz megmondani, régebben azt hittem tudom, ma már nem.
2022. aug. 23. 11:48
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a mellek es az hogy legyen gazdag
2022. aug. 23. 12:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Én csak egyet mondok, hogy minden tekintetben megfelelő legyen számomra. Ezt nem ő dönti el, hanem a saját ízlésem. 🙂
2022. aug. 23. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!