Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy egy mindent elsöprő érzés egy bizonyos dolog hatására meghalt bennetek?

Figyelt kérdés
Évekig szenvedtem egy érzés miatt... azt hittem soha nem múlik el... aztán egy olyan kiábránditó dolog jutott a tudatomra, hogy egyszerűen egyik percről a másikra megszűnt... megsemmisül... mintha nem is lett volna. Az ilyen dolgoknak mi az értelme?? Miért kötődsz érzelmileg méltatlan emberkhez?
2022. szept. 18. 12:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

Volt igen.

Nem kell megijedned , de nekem a skizofrénia előtt volt ilyen, egy lány elment és valami elveszett ürességet éreztem.

Ezt persze sok más negatív élmény is megspékelte aztán villant be a pszichózis.

2022. szept. 18. 12:29
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Ha kiderül valami (akár a viselkedése, reakciója alapján), akkor egy pillanat alatt megváltozhat a hozzáállásod.
2022. szept. 18. 12:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és kiderült hogy játszadozott velem, azonnal kiábrandultam belőle
2022. szept. 18. 12:54
 4/22 A kérdező kommentje:
Durva.... azt hittem olyan szerelmes vagyok, és hogy Ő annyira más... folyamatosan szomorú voltam miatta és magamat hibáztattam dolgokért... azt hittem túl szigorú voltam vele. De amikor kiderült egy bizonyos dolog, csak álltam és néztem magam elé... még csak csalódott és szomorú sem voltam.. csak az üresség és a kiábárndultság lett urrá rajtam, semmi több...
2022. szept. 18. 12:59
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

"De amikor kiderült egy bizonyos dolog, csak álltam és néztem magam elé"

Megcsalt vagy nős? Általában ez a két dolog szokta az embert egy perc alatt kiábrándítani, meg esetleg még az, ha kiderül hogy drogos.

2022. szept. 18. 13:24
 6/22 anonim ***** válasza:
38%
Megölt valakit az illető, netalán évekig kínozta egyik embertársát? Lopott, csalt, hazudott? Másokat manipulált az önös céljai eléréséhez? Mert ha nem ilyesmi volt, nem hiszem, hogy ki tudnék ábrándulni "egy pillanat" alatt... Mindenkinek vannak hibái. És az emberek 99%-nak nem ismered a motivációit, sem a háttértörténetét, hogy mit miért csinált. Bármit is tett vagy nem tett az illető, ne ítéld el ilyen végletesen. Lehet, hogy még a végén te fogod nagyon bánni, hogy nem adtál neki egy esélyt...
2022. szept. 18. 14:13
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is ìgy voltam. Olyan nőbe voltam szerelmes pàr éve,aki teljesen az ellentétem volt. Nem csak külsőre belsőre is. Engem ez vonzott az elején, ezért lettem fülig szerelmes belé. Azt hittem össze jöhetek vele, úgy éreztem ő neki is vonzó vagyok, mert adott jeleket. Hiába hajtottam rá, hiába vallotam be neki, nem kelletem. Nagyon lekezelő volt. Nem adtam fel pár hónap után újra próbálkoztam online,letiltót. Utána nagy ürességet éreztem. Magamat sem értem miért alakult ki ez az érzés iránta. Tanulság soha ne akarj olyan nővvel össze jönni akinek nem vagy az esette, erőltetni is felesleges, csak magadnak àrtasz vele.
2022. szept. 18. 15:13
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen és tényleg egy pillanat volt, de nem ürességet éreztem utána, hanem megkönnyebbülést.
2022. szept. 18. 15:34
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló mint a nyolcas, meg mintha felébredtem volna vmi nagyon téves szürreális álomból, és örültem hogy vége a megvezetésnek.
2022. szept. 18. 15:41
 10/22 A kérdező kommentje:
Igazatok van, ennek örülni kell, hogy tovább nem kínoznak érzések, amik hozzá kötnek.
2022. szept. 18. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!