Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy egy mindent elsöprő érzés egy bizonyos dolog hatására meghalt bennetek?

Figyelt kérdés
Évekig szenvedtem egy érzés miatt... azt hittem soha nem múlik el... aztán egy olyan kiábránditó dolog jutott a tudatomra, hogy egyszerűen egyik percről a másikra megszűnt... megsemmisül... mintha nem is lett volna. Az ilyen dolgoknak mi az értelme?? Miért kötődsz érzelmileg méltatlan emberkhez?
2022. szept. 18. 12:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Volt barátomban elmult a szerelem nőzött a hátam mögött és le akart szexkapcsolatra redukálni. Sokáig remenykedtem ujaszthető e talán.

Végig vérzett a szivem mellette. Es amikor hátat forditva aludt(se puszi se jóéjt se beszélgetés csak elfordult)és néztem a hátát, kezdett bennem kialakulni vmi kiábrándultság, utálat is.

Az új barátomban szinten mintha elkezdett volna vmi elromlani. Kezdett kritizálni veszekedni velem. Néha olyan szinten átwreztem amiket mond nekem, a bántásait, gyűköletét, érezni akartam amiket ő érez olyankor amikor csúnyákat mond nekem, teljesen rá tudtam hangolódni arra érezni magamban azt amiket ő érez akkor amikor velem rondán beszél, azt az utálatot gyűlöletet amit ha szeretünk vkit nem is tudnánk érezni.

Éreztem a barátomban hogy nem szeret, utál gyűlöl, veszekszik, és ezekre csak az képes aki azinte a párját nem is a párjának nézi hanem vmi kivülállonak már. Mintha nem is párkapcsolatban lenne már velem.

És lefekudtunk aludni, és háttal fordult. (Se puszi se jóéjt se beszélgetés, csak elfordult) pontosan ugyanúgy ahogy a volt barátom. És én néztem a hátát.

És megint jött a kiábrándulás, utálat érzés belém. És meglepett az hogy én nem akartam kiábrándulni en szeretem őt én nem akarom utálni, miért érzem mégis ugyanazt mint a volt barátomnál?

Hogy érhetuk el bennem akaratom ellenére azt hogy utáljam azt akit én szeretni akarok.

Erről.írtam ki kérdést is amugy hogyan létezhet az hogy erzelmileg a másik képes engem manipulálni és ha akarja akkor szerelmet vált ki belőlem, ha meg nem akar engem akkor kiábrándít magábol mikozben én szeretni akarom őt!

Nem én hatok a saját érzelmeimre nem én irányitom azokat hanem egy másik ember akaratom ellenére.

Vagy a fordítottja, mint amikor vki beleszeret olyanba, akibe nem akar.

A volt barátomnál nem ürességet nem megkönnyebbülést éreztem abban a pillanatban hanem utálatot, lenézést megvetést iránta.

A következő páromnál meg azt hogy manipulálja az érzelmeimet akaratom ellenére ábrándít ki magából. És ő uralja az érzelmeim. Szeretni akarom de megutáltatja magát. És ezt el tudja érni. Ha nem akarom is. Az van amit ők akarnak.

Ha azt akarják szeressem szerelmet váltanak ki, ha taszítanak maguktól, pedig utálatot.

Mintha vmi marionett bábu lennék csak.

Én azt éreztem hogy miért nem az van amit ÉN akarok? Miert nem ÉN vagyok az ő érzelmeikre hatással? Miért ők az enyémre?

2022. okt. 3. 23:11
 22/22 anonim ***** válasza:
*újraéleszthető e talán
2022. okt. 3. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!