Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy egy mindent elsöprő érzés egy bizonyos dolog hatására meghalt bennetek?

Figyelt kérdés
Évekig szenvedtem egy érzés miatt... azt hittem soha nem múlik el... aztán egy olyan kiábránditó dolog jutott a tudatomra, hogy egyszerűen egyik percről a másikra megszűnt... megsemmisül... mintha nem is lett volna. Az ilyen dolgoknak mi az értelme?? Miért kötődsz érzelmileg méltatlan emberkhez?
2022. szept. 18. 12:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem furcsa, mert azt hittem 1-2 évig, hogy elmúlt, aztán kiderült, hogy mégsem múlt el teljesen.

Amikor “elmúlt”, én is végre megkönnyebbülést éreztem, hogy végre újra szabad, önmagam vagyok.

Sokáig nem láttam, de egy legutóbbi találkozásnál minden hibája, és annak ellenére, hogy irritált, mégis újra megmozgatott. (És szerintem én is őt) Én ezt nem értem a mai napig, miért és hogyan. Ezer rossz dolgot tudtam meg róla amiért nem akarok vele lenni, mert tudom, hogy nem lenne egészséges, nem működne hosszútávon. :/

2022. szept. 18. 19:08
 12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez durva... vannak az életben felfoghatatlan dolgok..
2022. szept. 18. 19:11
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
6-os vagyok. miért lettem ennyire lepontozva?
2022. szept. 18. 20:36
 14/22 A kérdező kommentje:
6-os általam fel lettél pontozva. Nem feltétlenül értek veled egyetm, de bizonyos részét elfogadom az általad leírtaknak.
2022. szept. 18. 20:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a nagy szerelmem az exének írt szerelmes leveleket, miközben velem vacsorázott, szexelt, aludt, programokat csinált... Verseket küldött és főzött, ágyba hozta a reggelit és piedesztálra emelt, aztán egyszer csak ököllel zúzta szét pár hónap után ezt az illúziót, szinte szó szerint...

Amikor olvastam azokat a dolgokat, amiket az exének felvázolt, egy világ omlott össze bennem. Panaszkodott neki, hogy én ráakaszkodtam, miközben vidáman fürdőzött velem... és vígan udvarolt.Undorító...

A másik hasonló delikvens tőlem pár méterre ölelgetett valaki mást. Amit én végignéztem. Amit a szemembe letagadott és bolondnak bélyegzett. Akkor, ott meghalt számomra.

2022. szept. 20. 21:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kialakítottál egy képet, ebbe a képbe voltál "szerelmes", amikhez érzelmeket társítottál. Majd amikor megtudtad az igazságot, összetört a kép és semmi sem maradt. Nincs mihez kötni az érzéseidet, mert azok a képpel együtt léteztek.
2022. szept. 21. 23:34
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezen én is gondolkodtam, de ez így ebbe na formában nem igaz. Tisztában voltam a rossztulajdonságaival is, sőt... mindig is le akart az eszem beszélni erről az emberről. De valamiért feltétel nélkül és ok nélkül erős érzéseket tápláltam iránta. .. és így, hogy megtörtént, ami történt.. és csillapodott bennem minden, sem tudnám azt mondani hogy részemről ez illuzió volt, mert nem volt az. AZ ÉN ÉRZÉSEIM, igen is valósak voltak. Még akkor is, ha ő ezeknek a közelében sem járt. Nehéz beismerni, de ez így volt.

Köszönöm a hozzászólásokat.

(15-ös elképzelésem sincs milyen lehetett ezeket átélni, de még olvasni is fájdalmas és kiábrándító, remélem azóta tényleg találtál egy olyan embert, aki ugyan azt gondolja és mondja amit érez, és ezek fényében cselekszik...)

2022. szept. 23. 20:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok

Kb ugyanígy éreztem/érzek, ahogy most a kommentekben leírtad..

Ugyanezen mentem keresztül évekig.

Sosem voltunk együtt. Tudom, hogy persze idealizáltam az elején sokáig.. Ahogy megismertem sok rossz tulajdonságát ismertem meg, folyamat tört össze a kép.. nagy nehezen.

Aztán elkerültük egymást, eltelt 1-2 év, kb 1-2x találkoztunk: végre, tényleg nem érdekelt. Mármint sikerült eltemetnem magamban, már idegesített is inkább. Láttam a gyengeségeit, az idegesítő szokásait, Hu meddig sorolnám ezeket.. pozitív? Hat nem sok van. 🤣

Aztán legutóbb hirtelen mégis felszakadt kicsit mikor találkoztunk. Már nem vagyok pedig belezúgva, nem idealizálom, nem akarok az eszemmel vele lenni, sőt, már azt hittem érzelmileg nem hat rám.. biztos voltam benne.

De ott mégis éreztem, és szerintem ő is, .. hogy valami van.

Tudom, hogy ez nála is feljött akkor.

Ez valami megmagyarázhatatlan vonzalom.

Ha meg akarom magyarázni, akkor pont ezzel tudnám csak: érzem, hogy van vmi kölcsönös vonzalom köztünk, ami sosem tudott beteljesülni. De az ember ilyenkor csak jobban erre gondol, meg a mi lett volna ha-ra, meg mert beteljesületlen, eleve nagyobb a vágyakozás..

100% csak akkor tudna elmúlni, ha összejönnénk, és bebizonyosodik minden, amit az eszemmel tudok róla, és hogy nem működne.. márpedig láttam belőle eleget, hogy tudjam, nem működne. Nem szabad csak a vonzalom ra építeni. Hosszú távon fontosabb a kompatibilitás, személyiség, stb.

(Egyébként észrevettem, hogy azóta ő is kerül. És ez jobb is így, mert így néz ki a vonzalom fel-felbukkanhat)

2022. szept. 23. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

Együtt voltunk a párommal 10 éve

Sok sok vitánk szakitasubk volt,de nem tudtuk elengedni egymást

Én nagyon szerettem még mindig.

Amikor is egy vita alkalmával falhoz vágott és konkrétan úgy megrángatott hogy elszakadt rajtam a kabát.

Soha előtte nem fordult elő ilyen. Akkor abban a pillanatban mintha minden érzelmem elmúlt volna felé.

Akkor találkoztunk utoljára

Telefonon beszéltünk párszor

De nem tudtam megbocsátani amit tett.

Azóta eltelt 6 év

Néha eszembe jut mi lett volna ha…

Azóta sem szerettem senkit úgy,úgy érzem nem is fogok

2022. okt. 3. 00:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Úristen utolsó, ez nagyon szomorú.... :( köszönöm hogy megosztottad.
2022. okt. 3. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!