Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem fura ez a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura ez a dolog?

Figyelt kérdés

A bátyámmal mostanában elég keveset találkoztam, mert ő is sokat dolgozik és én is.

Annyi a lényeg hogy 3 éve elvált, van egy 8 éves kislánya akit úgy nevelnek hogy 2 hét itt 2 hét ott.

Ez a dolog nagyon megviselte az elején mert a mindene a gyereke és teljes felügyeletet akart.

Na de lényeg.

A szakítása után voltak mindenféle nőügyei amikből semmi nem lett.

És tegnap felhívtam hogy mi a helyzet, erre mondta hogy de jó hogy hívtam és ugorjak át éppen főz és kajáljunk.

Átmentem, örömködtünk egymásnak meg minden...erre mondja nekem hogy itt egy baratja is akit be szeretne mutatni.

És akkor ott volt a konyhában egy 20 év körüli kiscsaj....a bátyám meg 45 éves.

Bemutatkoztunk aztán a lány kicsit bunkó módon telefonozni kezdtett rám sem nézve. Egy minimálasan sem akart megfelelni. Magas legalább 180cm természetes szőke és nagyon szép csaj amúgy, de jéghideg. Az a tipikus megközelíthetetlen.

Aztán a nagyszobában kérdeztem bátyámat hogy ez most mi?

Erre hogy csak a barátja itt lakik a környéken. Én meg mondtam neki hogy ne szórakozzon már velem és akkor elmondta hogy 4 hónapja már együtt laknak és szerelmesek. Én meg mondtam neki hogy ő meg a szerelem az két külön fogalom ne szórakozzon, szóval?

És akkor elmesélte, hogy ez az elsőre flegma kiscsaj rendesen kinézte és felcsípte őt. Ő viszont rá nem jellemző módon visszafogodt maradt vele. Úgyhogy csak főzőcskéztek, együtt tanultak a gyerekkel ilyenek. A lány vigyazott a gyerekre amikor bratyónak dolga volt. Filmeztek aztán idővel ez több lett.

Elmeselte hogy van hogy csak fekszenek és nézik egymást mosolyogva, vagy csak az ölébe ül és csókolóznak hosszan. És hogy vele szerelmeskedik nem pedig csak dug.

Közben nincsen szüksége semmi szokásos extrára mert a hagyományos szex is vele kielegítő. És hogy ő sem gondolta volna hogy élete legegyenlőbb legteljesebb kapcsolatát ilyen fura módon fogja átélni.

Annyit tudtam rá mondani hogy hát oké tesó.

Amikor kimentünk a konyhába a lány nagy unottan a telót nézve odaszólt tesómnak, hogy minden oké? Tesó meg mondta hogy persze. Erre lerakta a telót a csaj elmosolyodott rámkacsintott-akkor jó mert utálok színészkedni-felállt átölelte majd határozottan lesmárolta a bátyámat nekem meg leesett az állam miközben ők nevettek a szitun.

Te mit gondolsz erről?

2022. okt. 14. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem gondolok erről.

Szereti a lányt? Igen.

Boldogok együtt? Úgy tűnik.

Akkor téged ez miért zavar?

2022. okt. 14. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyenek boldogok!
2022. okt. 14. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Mi ebben a különös?

- a lányka lehet nem flegma volt veled, hanem zavarban

- bátyád jól érzi magát, a lány szintén

- senkinek se árt, erkölcsileg se kifogásolható

- örülj neki, ha szerelmesek

...

2022. okt. 14. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Van köztük 1 laza 25 év....
2022. okt. 14. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Éééés? Esetleg irigy vagy vagy mi a gond? Továbbra sem értem ez miért zavar téged. Édesanyám húga és a (nem, nem pénzes) párja között 18 év van.

Boldogok, imádjuk a párját és gyönyörű másfél éves kislányuk van.

Engedd el, nem a te dolgod. Pláne ne szólj bele, ha ők boldogok együtt.

(1-es vagyok)

2022. okt. 14. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond. Ők tudják mi jó nekik. Leírásból ítélve boldogok. Tény S való hogy nekem sok lenne ha 20 évvel idősebb fickóval kellene lennem de ez én vagyok gondolom téged is a kor zavar leginkább. Ami itt gond lehet ebből az a gyerek téma a csaj még fiatal és ha akar gyereket a bátyád meg mondjuk már nem. De ez szintén az ő dolguk lesz majd.
2022. okt. 15. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!