Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 7 honapot hogyan lehet egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 honapot hogyan lehet egyik naprol a masikra lezarni? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Parommal 22 lany eves 7 honapja ismerkedtem meg en 25 eves vagyok. Minden jol alakult szo szerint voltak nezet elteresek . Igazabol 1 baratja vagyok minden teren es a neveltetesebol kifolyolag nem hiszem hogy massal ismerkedne, meg annyira egyenes hogy megmondana ha helo van.viszont 3 hete nem akar talalkozni es idot kert. Hangsulyozom tenyleg egyenes megmondana ha nem

Akarna ezt az egeszet . Egyszer osszevesztunk mert neki kulsosegek elegge szamitanak marmint nem kell nagy markakra gondolni de azert ezek szamitanak neki ebbol kifolyolag megmondtam neki hogy fontos az igenyesseg de nem markaba ertetodik ugy gondolom.keressen olyat aki ennek

Meg tud felelni mert szerintem

Is fontos a divat meg hogy igenyes legyen az ember de az nem markaba nyilvanil meg. Irt a novere hogy beszeljuk meg mert nagyon szeret engem , majd a leanyzo is megkeresett hogy senki irant nem erzett igy . Erre 1 hetre elkezdodott ez a gondolkodasi ido . Nem tudom hova tenni a dolgot. Es hangsulyozom tenyleg minden rendben volt kis nezeteltereseket leszamitva . Szerintetek gondolkodik? Vagy tenyleg nem tudja mit akar ?

2022. okt. 27. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Öreg! Te most nem tudod eldönteni, hogy azt magyarázd meg magadnak, hogy vissza fog jönni a csaj, mert rájön, hogy rád vágyik, vagy azt, hogy valójában egy nárcisztikus hülyeP.

Mi lenne, ha egyszerűen elengednéd? Ez így már veszett fejsze nyele, akkor is, ha visszajön (ugyanígy fog pár hét/hónap múlva megint lepattanni), inkább kezd el túltenni magad rajta, ahelyett, hogy a miérteken filozófálsz.

Ezzel csak elhúzod azt az időt, ami a túllépéshez kell, az élet meg rövid ahhoz, hogy a következő másfél évedben megpróbáld megérteni a megérthetetlent.

2022. okt. 27. 15:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van oreg , csak na erted nem egyszeru vagyis senki nem latja at mivan marmint a kornyezetben se mert ha elhagyom konyorog hogy fogadjam vissza de neha mintha nem is lennem neki.es ez 2-3 utan jott elo
2022. okt. 27. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"szeret engem csak nem tudna mit akar"

Aki szeret valakit, nem kér szünetet.

Ennek vége, de jobb is. Szerintem nem sok jót, és nem sok megbecsülést kaptál tőle. Majd csak talál valakit, aki márkás cuccokban jár.

2022. okt. 29. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
9-es be kéne már fejezni a propagandát.
2022. okt. 30. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tudja mit azért kért gondolkodási időt, viszont ha nem értettek egyet és neki fontosabb a markasabb cucc, akkor nem egyforma az ertekrend, szóval véleményem szerint ennek a kapcsolatnak nem sok értelme és jövője van.

Ja és ne várd meg, hogy ő dobjon hanem te tedd meg, sőt a legjobb lenne hogy ha esetleg találkozni szeretne - kapnál ilyen uzit szépen letiltanad és figyelembe se vennéd!

2022. okt. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!