Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan “hódítsam” meg a lányt? bõvebben lent
Az a helyzet, hogy két évvel ezelõtt az akkori gimis osztályomba jött egy csaj. Akkor nagyon jól összeismerkedtünk, segítettem neki mindenben, talán már én lettem, akiben feltétel nélkül bízott... én már talán az elsõ pillantásra fülig szerelmes lettem belé, de neki már akkor volt barátja, így azért lassan próbáltam minnél kevesebb idõt tölteni vele, hogy ne legyen annyira nehéz(nekem) - lehet, hogy butaság volt - mert megbántottaˇ vele. Azóta(tavaly) elvàltunk teljesen, mert az osztály leérettségizett és másfelé mentünk. A nyár elején szakított ezzel a párjával és azért én megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot, mert tényleg úgy érzem, mintha a nagy Õ lenne.
Csak annyit szeretnék kérni, kérdezni Tõletek, hogy mivel ne “ijesszem meg”, van e valakinek ilyen nemū tapasztalata, tud e valaki tanácsot adni.
BTW igen, nézhettek totális h#lyének is ilyen kérdés miatt, de bármi tanács jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!