Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy sracba, vajon ez lehet kolcsonos? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Megprobalom diohejba foglalni az elozmenyeket.6evig jarogattunk ossze mikor egyikunknek se volt epp kapcsolata.de az utobbi honapokban egyre tobbet beszelunk es kicsit olyan erzesem lett mintha nem merne egyikunk se kimondani h mi a helyzet.egyszer mondtam neki h baratok is maradhtnank ha epp lesz valaki valamelyikunknek es mondta h o nem tud csak baratkent ram nezni mert mi sose voltunk csak baratok.es kerdeztem h de h miert ne mukodhetne es mondta h tul bonyolult elmagyarazni.az egeszet fizikaval lehetne de azt meg nem ertenem meg.es neki is nehez elmondani.mondtam neki h de hat ez konnyu.mondta h ha ennyire konnyu akkor miert nem mondom.aztan par napja beszetuk h csinaljunk progit en o a haverja meg a haverja bnoje.par napra menjunk el valahova.ez azert mar tobbet jelent.nem?2016. szept. 9. 09:12
1/8 anonim válasza:
Ügyes vagy.
Leírtad a női agymenésedet, tagolatlanul, egy zagyvaság az egész. Fordítsd le magyarra, vagy angolra, mindegy.
2/8 Noren1989 válasza:
Annyit hámoztam ki az egészből, hogy dugtok, mikor nincs senkitek.
Lécci! Értelmesen, központozva, csak a lényeget, leírnád?
3/8 A kérdező kommentje:
A lenyeg h eddig csak osszejarogattunk de most tobb progit akar es ugy is h az o barataival menjunk.ez egy pasinal mar tobbet jelent.nem?
2016. szept. 9. 09:40
4/8 anonim válasza:
Igen, többet jelent...csak ne agyalj ennyit könyörgöm
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom h neha tulkomplilalom a dolgokat de most vegre ugy erzem h tobb is lehet belole mint eddig
2016. szept. 9. 09:43
6/8 Noren1989 válasza:
Pont annyit jelenthet, hogy mostantól nemcsak ő fog dugni, hanem a haverjai is.
7/8 A kérdező kommentje:
A te csajodat is azert mutattad be a haverjaidnak talan?
2016. szept. 9. 10:01
8/8 Noren1989 válasza:
Nem voltam előtte 6évig kufirc, vagy nem kufirc-zónában. Megtiszteltem annyira, hogy időben bemutassam neki a számomra fontos embereket, kb 1 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!