Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem jelez valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem jelez valamit a nôk férfiideáljával, hogy a Felhôk fölött 3 méterrel c. filmnek IMDB-n a nôk között 7.9-es az értékelése? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés

Fiatal nôk (18-29) körében 8.0-ás az átlag. Aki ismeri az IMDB-t, tudhatja, hogy ez egy magas pontszámnak számít.

[link]

Aki nem látta a filmet: Egy erôszakos, agresszív "rosszfiú" és egy lány szerelmérôl szól, ami nagyon jó dolognak van beállítva a filmben. A fiú lop, megzsarolja a lány tanárnôjét, verekszik, bíróságra kerül stb. Emberileg 0. Felelôtlen, megbízhatatlan?

Nos, én úgy sejtem (és nô ismerôseim is igazolják ezt), hogy amelyik nô ezt szereti, az a férfi karakter miatt szereti, és a férfi karaktert szereti.

Akkor hogy is van ez a "nôk nagy része nem is vonzódik a rosszfiúkhoz"? Ha így van, hogy jött össze ez az értékelés?

Akármi mellett is érveltek, azt racionális érvekkel, és ne szubjektívan tegyétek!

2015. júl. 1. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

De igen,csak ezt a nők nem fogják soha beismerni.

Kb. ugyanezt hasonló formában feltettem kérdésként,mint amit te a leírásban,csak személyes példákkal,és egy itt az oldalon lévő kérdéssel "bizonyítottam",és a moderátorok törölték a kérdést...

Szóval vigyázz,mert érkeznek mindjárt a "nők" akik majd megmondják neked,hogy jajj hát nem is ilyenek meg blablabla.Közben pedig a valóságban az összes ezekre bukik sajnos. :/

2015. júl. 1. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
#1: Nekem is volt néhány rövidebb-hosszabb levezetésem itt a tapasztalataimról, a nők álszent hazugságairól, megvezetéseiről, de nem csak a kérdéseimet törölték, hanem egyből tiltottak is. Nem is erőltetek már egy-egy hosszabb kifejtést, mert úgyis törlik. Bár ettől még a nők 99%-a hazudozó, képmutató, álnok kígyó marad.
2015. júl. 1. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én ugyan nem láttam a filmet (pedig nő vagyok), de a Szürke 50 árnyalatával kapcsolatban is hasonló kritikák voltak, és végülis, tudok párhuzamot vonni a kettő között, szóval légyszi, nézd el nekem az esetleges pontatlanságokat :)

De szerintem itt a filmben nem konrkétan ez a rosszfiús karakter az, ami megnyerő a lányoknak, hanem egyenesen azt a nagyon jellemző, szinte minden lánynál valamilyen formában előforduló fantáziát dolgozza fel, hogy a nagyon rosszfiú pasi egyetlen választott lány kedvéért (legalábbis, vele szemben) megváltozik. A lányok alapvetően nem azért vonzódnak a rosszfiúkhoz, mert azok milyen kis gézengúzok, és élvezik a velük járó csomó balhét és szenvedést (azt szerintem őszintén senki sem élvezheti), hanem annak a gondolatát tartják vonzónak, hogy esetlegesen egy ilyen rosszfiú, aki amúgy csak játszadozik a lányokkal, kihasználja őket, alapból is egy ilyen kemény fenegyerek, az az ő kedvükért kicsit elgyengül, érzései lesznek irántuk, velük kedves és törődő, odafigyelő lesz, satöbbi.

Na, ez egy nagyon jellemző lányábránd, majdnem mint a pasiknál az édeshármas. Gondolom, nők körében ezért ennyire népszerűek az ilyen témájú filmek.

2015. júl. 1. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
#3: Tökéletesen leírtad, amit én is gondolok erről, megspóroltál nekem egy kisregényt :D
2015. júl. 1. 22:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok édeshármast, úgyhogy remélem, hogy a nôk között van kivétel, és hogy megtalálom. :)
2015. júl. 1. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, a 3-as valóban jól írja, ott a lényeg.
2015. júl. 1. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:

De jelez.

A lányok többségének nagyon izgatja ez a fantáziáját, ilyen pasit akar vagy akarna, de minimum egyszer kipróbálná milyen kapcsolatban lenni egy "rosszfiúval".

A Szürke 50 árnyalata sem véletlenül lett a világ egyik legnépszerűbb könyve és filmje holott, ha mögé nézünk akkor rájövünk, hogy mind a cselekmény, mind a karakterek felszínesek és szarok.

2015. júl. 1. 23:36
 8/10 Missi_Key ***** válasza:

racionális érvekkel:

egy kedves és mindenkihez jóságos fiú nem tudna megvédeni se engem, se magát se a gyerekünket ha kitörne egy háború, vagy egy csapat gengszter meg akarna ölni, de még akkor se tudna kiállni magáért ha a bank vinni akarja a házat...

2015. júl. 2. 00:48
 9/10 A kérdező kommentje:

8:

1) Honnan gondolod, hogy egy kedves fiú nem védene meg? A kedves nem azt jelenti, hogy gyáva.

2) Honnan gondolod, hogy a rosszfiú megvédene? Gondolod, hogy érdekelné őt, hogy mi van veled?

3) Akkor nálad a kedves férfiak, szóba se jöhetnek?

2015. júl. 2. 07:56
 10/10 Missi_Key ***** válasza:

1) nem gyáva, de ölni nem tud. nem hidegvérrel. ha letámad egy banda az utcán, ott máshogy nem fogod tudni megoldani.

2) nem biztos :D de legalább a hidegvére megvan hozzá

3) nem, de nem a racionális okok miatt. azt csak azért írtam, mert te azt kérted :D

2015. júl. 2. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!