Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én véleményem ez? (Bôvebben lent)
Értem amit kérdezel, de nem lehet azonos szintre sorolni az önbizalmat és egészséges énképet szemben egy párkapcsolat adta szeretettel, szerelemmel. Az önmagát szeretni csak egy kifejezés, de amire utal és ami a lényege, az nem olyan értelemben szeretet. Mellesleg a legtöbb önértékelési zavarral küzdő embert általában az élete során felhalmozott csalódás alakítja ilyen irányba. Egy jól működő kapcsolat csodát tesz az ember önbecsülésével.
Persze nem hibáztatlak ha a kérdés személyes tapasztalatból, élethelyzetből ered, mert nagyon nehéz olyan embert szeretni, legyen az férfi vagy nő, aki hajlamos a panaszkodásra vagy önsajnáltatásra. Feltételezem, erről lehet szó, mert valami oka gondolom van amivel ennyire elítélő, lemondó hozzáállásod van arról, akit X személynek neveztél.
Hosszabban és rengeteg szempontot érintve tudnék még válaszolni erre, de már így is sírba untattam az erre járók zömét. :-)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!