Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már olyat, hogy?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy? (bôvebben lent)

Figyelt kérdés
Éreztetek már olyat, hogy nagyon szerettek egy lányt akiért bármit megtennétek de nem vagytok boldogok mert egy belsô hang azt súgja, hogy ô nem viszonozza ezért elengeditek hogy inkább legyen boldog mással, mint hogy veletek legyen és ne legyen boldog?!

2013. márc. 31. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Aham.
2013. márc. 31. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:

most is ezt érzem:D

17f

2013. márc. 31. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül..:)
2013. márc. 31. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt egy férfi aki ezt gondolta rólam, meglépte, és kiderült, hogy élete legnagyobb hibáját lépte ezzel meg, mert szerettem(ez jóval ésőbb derült ki számára).A mai napig nem tudott elfelejteni.

Csak szólók, nehogy te is igy járj, mint ő.

2013. márc. 31. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:

A történetnek már vége.

4-es voltam.

2013. márc. 31. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!