Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz,hogy,aki menni akar, azt el kell engedni, felesleges
harcolni érte?
Busz is megy ha dolga van menetrend szerint.
2022. okt. 27. 08:56
Sajnos többnyire igen.
De azért vannak kivételek. Nem mindegy mi a felek motivációja, vagyis miért akar menni és miért kellene maradjon..
2022. okt. 27. 08:56
Igen. Én sokat harcoltam, de nem értem el vele semmit.
2022. okt. 27. 09:03
Szerintem igaz. Te egyedül hiába "harcolsz érte", ha ő már rég menni akar. Egy párkapcsolathoz két ember kell. Ha az egyik nem akarja a kapcsolatot akkor te fejre is állhatsz, akkor sem lesztek egy pár. A megcsalás meg kinek hiányzik?
Az meg már régen rossz, ha egy kapcsolat csak "harcok" árán valósul meg. Milyen kapcsolódás az? Minek kell normális embereknek "harcolni"?
Egy párkapcsolat egészséges esetben nem csatatér. Ha két ember szereti, tiszteli és megbecsüli egymást akkor együtt is akarnak lenni mindketten és nincs szükség "harcolásra", hogy a kapcsolat megmaradjon. Aki menni akar arra rá kell adni a kabátot, ahogy a mondás is tartja.
2022. okt. 27. 09:07
Attól függ miért akar menni. Mert ha mondjuk rosszul bántak vele, de ő nem, s ezt észlelte az aki tette s változtatni akar, akkor érdemes harcolni érte.
2022. okt. 27. 09:37
Ha megbántottad és azért megy el, de ezen változtatni szeretnél érdemes bizonyítani
2022. okt. 27. 09:39
Ha nincs érzelem el kell engedni
2022. okt. 27. 09:40
Kérdés, hogy miért akar menni. Ha azért, mert te hibáztál, és van esély arra, hogy a hibák kijavíásával sikerül visszanyerni a bizalmát, akkor azért érdemes megpróbálni. Ha nincs effektíve "bűnöd", csak már nem szeret vagy megcsal, nem éri meg törni magad érte, mert csak magadat járatod le és kétségbeesettnek tűnsz.
2022. okt. 27. 11:11
Van amikor igen, de van amikor nem. Sok függ a körülményektöl. Erre nincs univerzália recept.
2022. okt. 27. 11:58
Szerintem érdemes küzdeni, főleg ha fontos neked az illető. Egy kapcsolatért dolgozni kell. Sose lesz senkivel se felhőtlen vagy nehézségektől mentes egy kapcsolat. Nem tudhatjuk az okát, hogy miért akar elmenni. Lehet nem is szeretne ő se kilépni ebből csak bizonytalan, vagy megbántottad valamivel. Szerintem egy próbát megér, írj neki, keresd fel. Lehet ő pont erre vár, hogy érezze igen is számít neked valamit. Ha mégse ez a helyzet, akkor se bánd, hogy megtetted, mert utána nincs benned az, hogy mi lett volna ha...
2022. okt. 28. 22:27
Kapcsolódó kérdések: