Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt bóknak vegyem vagy sértésnek? Be akar hülyíteni?
Adott egy ex, akivel megbeszéltük, hogy barátok maradunk. ( Én voltam aki szenvedett miatta.. ) Sokkal jobban működünk így. Neki van már párja egy ideje. Elvagyunk, elbaromkodunk. Van, hogy napi szinten írogat, hív. Viszont én nagyon sokat változtam külsőleg az elmúlt időben. ( Sokat fogytam, adok magamra, jobban nézek ki ) Nem rég találkoztunk és azóta meg van kattanva. Olyanokat mond, hogy nagyon sokat gondolt rám az elmúlt időszakban és a sok beszélgetés nagyon sokat segített neki. ( Van neki egy két életterület, ahol hülyeséget hülyeségre halmoz.. ) És hogy növelje az önbizalmam .. sose gondolta volna hogy ilyen jó nő leszek, aki tudatosan halad és fejlődik előre és alakítja magát. Dumám mindig is meg volt, most ezzel a külsővel nagyon jó vagyok. És nem titkolja, hogy kedve lett volna megcsókolni. De a talink már pár hete volt. És azóta mindig bedobja, hogy végig forrt köztünk a levegő. Én ezt nem éreztem.
28L
Kanos mert jobban nézel ki.
A mostani csaja örülhet 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!