Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar engem egy fiú sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar engem egy fiú sem?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Sosem volt még senkim. Élőben és Tinderen is próbálkoztam ismerkedni. Tinderen alig jelölnek vissza, vagy ha mégis, akkor azonnal rátérnek arra, hogy mit is akarnak-szexet.

Élőben meg igaz, nincs baráti társaságom, de bárhová megyek, még sosem udvaroltak, vagy kezdett volna ismerkedni velem egy fiú sem. Idén kezdem az egyetemet, de nem hiszem, hogy ott változna ez a helyzet. Gimiben sem tetszettem senkinek, meg utána dolgoztam egy évet, egy kávézóban, ahova sokan járnak és mégsem jött össze, senkit sem érdeklek, senki sem szeret meg.

Mi lehet a baj? Igen, félénk vagyok. De más félénk, visszahúzódó lányoknak is van párja. Amúgy a 177cm vagyok, 60kg, mellig érő barna haj és zöld szem. Arcra átlagos. Az orrom nagy egy picikét, de kirívóan nem vagyok csúnya. Ápolt vagyok. Ha egyszer feloldódtam, akkor kedves is.

Tinderen talán az lehet a baj, hogy nincsenek jó, beállított “insta minőség” képeim, vagy hogy nem teszem ki a cicit? Csak pár egyszerű szelfim van kint.

2022. szept. 3. 18:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ha csak a külsődre vonatkozik a kérdés, akkor küldhetsz egy, vagy több képet magadról (mondjuk, ami Tinderen is kinnt van), ha neked ez nem gond, és mondok véleményt.
2022. szept. 3. 18:37
 2/25 anonim ***** válasza:
28%

“Tinderen alig jelölnek vissza”

Kamu a nők 100asával kapják az a jelölést. Mert a férfiak a százat jobbra módszerrel “válogatnak”

2022. szept. 3. 18:38
 3/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerinte az a baj, hogy nem vagy túl szép és visszahúzódott,ez taszító kombó.

Én ugyanígy voltam, társaságban meg sem szólalok,es hát nem vagyok egy szépség,se suliban sem a munkahelyeken nem próbálkoztak/próbálkoznak be.Persze idősebb kolléganőim (gyári környezetben)mindig modták, hogy milyen szép, bájos vagyok,meg hogy ez meg az annyira néz,majd kiesik szeme. Valószínűleg csak szánalomból,gyámolításképp,mert akkor sem jött oda hozzám senki férfi nemű. De azért 1 aztán beprobalkozott 10 évvel ezelőtt és már a férjem.33 vagyok immár, ő mindig is szépnek tartott,meg mondta,hogy a kollégáinak is tetszettem,ezt amúgy nem is értem,mert tényleg csúnya vagyok.

Szóval van még remény az én történetem alapján.

De az tény hogy aki nem túl szép annak akkor vaj esélye ha van jó nagy adag önbizalma,mert az ilyen csúnyácska visszahúzódó nőket mint én is,nem nézik semmibe a pasik.Sajnálom de ez van.

.

2022. szept. 3. 18:39
 4/25 anonim ***** válasza:
27%
Magas vagy ezért félnek tőled.. vagy sarkitasz és a senki az pont annyit jelent hogy nem az idejaid udvaroltak..tehát voltak érdeklődők.
2022. szept. 3. 18:40
 5/25 A kérdező kommentje:

2-mit kamuznék?

Van annál jobb dolgom is. Aki meg visszajelöl, az vagy csak szexet akar, vagy nem ír (és ha írok sem válaszol).

2022. szept. 3. 18:42
 6/25 A kérdező kommentje:
Én szerintem nem vagyok csúnyácska, inkább átlagos. Vagyis, nálam sokkal csúnyácskább, kövérke nőknek van párjuk, így ez nem lehet akadály.
2022. szept. 3. 18:43
 7/25 A kérdező kommentje:

4- Te összejönnél olyannal, aki nem az ideálod?

Igen, az ideálommal szeretnék ismerkedni, ami messze nem egy pénzes adoniszt jelent, amit itt sokan hisznek. Kedves, okos és átlagosan helyes fiú legyen. Legyen közös témánk és ne csak szexet akarjon. Ennyi.

2022. szept. 3. 18:44
 8/25 anonim ***** válasza:
23%

Mit jelent a visszahúzódás pontosan? Nem mindegy.

Ha nincs bók, flört, akár csak egy kis szemezés, akkor vagy teljesen bezárkózol/annyira önbizalomhiányos vagy, hogy az brutálisan taszító és meg sem próbálják, vagy nem vagy túl vonzó külsőleg. Mivel a tinderes kalandjaidon tolják hogy mehet a szex, kétlem hogy ez lenne.

Ezért mennék inkább afelé, hogy elzárod magad mindentől és mindenkitől, így a normális pasik levegőnek néznek. Próbáld meg hogy szemkontaktust tartasz, szemezgetsz, mosolyogsz, beszélgetsz másokkal, nyitsz mások felé.

A visszahúzódás nőknél nem akkora probléma, mint a férfiaknál, ahol egyenlő ez az örök magánnyal, mivel társadalmilag az van erőltetve, hogy nekik kell kezdeményezni. Nem kell partiarcnak lenned, az úgysem te lennél, de azért a szemlesütést, bújkálást, menekülést jó lenne elengedni és megtanulni feltalálni magad különböző helyzetekben, valamiféle magabiztosságot mutatni.

21 évesen látszik hogy nem vagy túl érett, kb. egy 12 éves szintjén lehetsz. Olyat ideböfögni, hogy ki kell tenni instára csöcsös képeket és akkor majd jobb lesz, elég nagy bajokra utal fejben.

2022. szept. 3. 18:51
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

"azonnal rátérnek arra, hogy mit is akarnak-szexet."

Ha te halálig tartó párkapcsolatot, meg házasságot/gyerekeket akarsz, akkor szerinted a Tinder a legmegfelelőbb hely arra, hogy ezt elérd? Különben is, akkorák az elvárások, mind a nők, mind a férfiak részéről, hogy olyan a mesében nincs. Írtad, hogy picit nagy az orrod. Tinderen egy csomó lány van, aki hasonlít rád és az orra sem nagy. Ez már elegendő ok arra, hogy a jó pasik balra húzzanak téged (mert gondolom te sem egy átlagos külsejű palit akarsz magadnak, csúnyát meg pláne nem).

2022. szept. 3. 19:02
 10/25 anonim ***** válasza:
34%
Leszel az eletem?
2022. szept. 3. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!