Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akar engem egy fiú sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar engem egy fiú sem?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Sosem volt még senkim. Élőben és Tinderen is próbálkoztam ismerkedni. Tinderen alig jelölnek vissza, vagy ha mégis, akkor azonnal rátérnek arra, hogy mit is akarnak-szexet.

Élőben meg igaz, nincs baráti társaságom, de bárhová megyek, még sosem udvaroltak, vagy kezdett volna ismerkedni velem egy fiú sem. Idén kezdem az egyetemet, de nem hiszem, hogy ott változna ez a helyzet. Gimiben sem tetszettem senkinek, meg utána dolgoztam egy évet, egy kávézóban, ahova sokan járnak és mégsem jött össze, senkit sem érdeklek, senki sem szeret meg.

Mi lehet a baj? Igen, félénk vagyok. De más félénk, visszahúzódó lányoknak is van párja. Amúgy a 177cm vagyok, 60kg, mellig érő barna haj és zöld szem. Arcra átlagos. Az orrom nagy egy picikét, de kirívóan nem vagyok csúnya. Ápolt vagyok. Ha egyszer feloldódtam, akkor kedves is.

Tinderen talán az lehet a baj, hogy nincsenek jó, beállított “insta minőség” képeim, vagy hogy nem teszem ki a cicit? Csak pár egyszerű szelfim van kint.

2022. szept. 3. 18:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Átlagos pasival pláne megelégedek, ha meg kimész az utcára meglátod, hogy a legtöbb lánynak van hibája. Így tuti nem ez a gond. (Mellesleg a képeim jó szögből készültek-nincs rajtuk nagy orrom. Ha más csalhat neten, akkor én is.)

A szex részre pedig... nem azonnal házasságot és gyereket szeretnék, de amikor pár mondat kommunikáció után bedob egy olyat, hogy szívesen megnézne ruha nélkül; vagy szívesen megtapasztalná milyen vagyok az ágyban, az nekem nem imponál.

2022. szept. 3. 19:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Mutasd milen kepeid vanna fenn tinderen mondok velemenyt hozza elsobenyomasra F
2022. szept. 3. 19:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy direkt írjatok valami rosszat, csak azért, mert nem szimpatikus a kérdésem.
2022. szept. 3. 19:11
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen h bantana mert megteheti, ha akarod kuldok en is kepet elmondom h mit latok ferfi szemmel, az a igazsag lesz. Ha akarsz elkuldhetsz a fenebe v leolthatsz, en se vagyok tokeletes. De nem csak en tobben is azert vagyunk itt h segítsünk.
2022. szept. 3. 19:14
 15/25 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

Nem a kérdésed alapján mondanék véleményt rólad. Amúgy pedig, elég intelligensnek tartom magam, hogy normális kritikát fogalmazzak meg.

2022. szept. 3. 19:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen okés veled minden szerintem, a kérdésed és a válaszaid alapján.

Ott lehet a bibi hogy félénkebb vagy. Valószínűleg nem adsz olyan jeleket a férfiaknak hogy felkeltsd az érdeklődésüket.

Mire ugranak a mai fiatalok? Kipakolt cicik, cicanadrág, 10kilo vakolat. El tudom képzelni hogy ha élőben nem ezzel találkoznak akkor az már nem is érdekes számunkra.

Mondom ezt úgy hogy én már nem mai évjárat vagyok, és nekem még jobban bejönnek azok a nők akik szolidabbak.

Szóval csak ki kell várnod a megfelelő férfit. Ne stresszelj ezen. Esetleg megpróbálhatsz te finoman közeledni, beszélgetés formájában valakihez.

2022. szept. 3. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:
#9 Vagyok. Nem akartalak megbántani, nem azért írtam egyáltalán. Nyilván mindenkinek vannak hibái (nekem rengeteg :D), csupán azért mondtam, hogy nem kell elkeseredned, amiért a Tinderen nem jártál sikerrel. Mint mondtam, annyira nagyok lettek az elvárások, hogy az emberek szó szerint kicsesznek magukkal, hogy elutasítanak olyan embereket, olyan apróságok miatt, aminek semmi jelentősége nincs. Azt tudom javasolni, hogy legyél türelmes. A leírásod alapján biztosan szép vagy, csak idő kérdése és megtalálod a párod. 21 év az még lópöcs, fel a fejjel!
2022. szept. 3. 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez van csak még szexet sem akarnak :D

F

2022. szept. 3. 19:34
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs önbizalmad.

Ne gondolkozz ilyen negatívan, és ne keress görcsösen kapcsolatot,mert az csalódás lehet..

2022. szept. 3. 20:06
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg érződik rajtad a gátlásosság, így akik komolyabban gondolnák az ismerkedést, azok esetleg nem fognak kezdeményezni, mert mondjuk ők is gátlásosabbak, félénkebbek, és azt hiszik, hogy valami jégcsap lehetsz. Egyébként az is kérdés, hogy neked mit jelent az "átlagos pasi", mert sok nőnél ez valahol Chris Hemsworth szintjén kezdődik, és ennél csak feljebb mennek az igények. Tapasztalataim szerint sok nő hangoztatja ezt az "átlagos pasi" dolgot, aztán ha meg jelentkezik egy ilyen férfi, akkor vagy oda sem figyelnek rá, vagy valamilyen mondvacsinált indokkal lerázzák.
2022. szept. 3. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!