Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fejebe vette hogy nem fog vissza irni hogy buntessen, meddig tudja ezt csinalni ha amugy akar engem? Hetekig is akar?
Volt egy kis vita, abbahagytuk megbeszeltuk aztan a legutolso beszelgetesunk vegen en megint felhoztam....nem irt ra semmit.
Elotte jelezte hogy elfogom uzni magamtol ha ezt tovabb folytatom de utana semmi problema nem volt, szerelmemnek hivott ahogyan szokott meg ilyesmi.
De miutan en megint felhoztam azt a dolgot, azota nem ir vissza...
Konyorogtem neki hogy irjon vissza, sirtam zokogtam, nem irt vissza. Meg sem nezi miket irok. amugy tenyleg tulzasba estem mar, tobbszor is szolt hogy hagyjam abba azt a viselkedest, nem tettem. Szerintem most igy akarja hogy megtanuljam hogy fejezzem be, hogy teljesen figyelmen kivul hagy.
Ha nem akarna tolem semmit mar , megmondana, letiltana.
Szerintetek jol gondolom?
22L
Két lehetőség van szerintem, és egyik sem jó.
A. Hisztis vagy és teljesen elrontottad, és teljesen mind1, hogy tilt-e, nem akar semmit.
B. A csávó egy érzelmi bántalmazó sz.arláda, potenciálisan személyiségzavaros.
A leírt infok alapján sajnos a B felé hajlok.
Nem tudom, hogy pontosan min ment a vita, de hiszem, hogy ha valaki sír, zokog, annak oka van. Hiszem, hogy ha egy veszekedést valaki megint felhoz, annak oka van. Nem hiszem, hogy egy konfliktushelyzetre az megoldás, hogy a másiknak meg van tiltva, hogy xy dolgot akár meg merjen említeni, mert akkor "elűzi". Mi van, ha esetleg tényleg csinált valami gáz dolgot? Nagyon jól felülkerekedni a másikon, aztáltal, hogy rákeni, hogy hisztis, elűzi, miféle viselkedés, blabla, jól el tud tűnni az önkritika. :)
A másik meg, hogy azt érzékelteti, hogy az érzelmeid inadekvátak, fel sem hozhatod a bajodat.
Az meg, hogy csenddel akar büntetni, tanítgatni, megér még egy misét. Ennyire tartod magad komolyan, hogy még reménykedj, hogy majd méltóztatik írni?
Szépen megkérlek, mint nő a nőt, hogy hagyd békén ezt a pasit. Lesz jobb.
Sajnos úgy érzem, hogy nem fogod, csak majd később, amikor sokkal több sebet szerzel már.
Igazi kapcsolat, szeretet nem ilyen. Sajnos nekem is volt dolgom ilyen csávókkal, de megtanultam, hogy nem érnek sz.art sem.
"Konyorogtem neki hogy irjon vissza, sirtam zokogtam, nem irt vissza."
Van olyan férfi, aki nőként tud tekinteni egy ilyen emberre?
Ezzel csak a másik egóját növeled, magadat meg porig alázod.
De te tudod, mit csinálsz.
"A csávó egy érzelmi bántalmazó sz.arláda, potenciálisan személyiségzavaros."
Miért lenne az? Ilyen nőt én is ignorálnék. Az egómat növelné, hogy ennyire imád, de nem kellene barátnőnek.
Elso koszonom a valaszt! Egyet ertek veled, mar nem irok neki.
2,3
Nem gondolom azt hogy azert mert megkertem , vagy ahogy itt fogalmaztam "konyorogtem" hogy irjon vissza nekem mert rosszul vagyok , nem tekint ram nokent. De ez is egy velemeny a te vilagod.
Kérdező.
Te annyira imádod, hogy ha azt mondaná, hogy vegyetek be egy csajt szexbe, cserébe veled marad örökre... Akkor belemennél?
5/5
Nem, nem mennék bele.
"A csávó egy érzelmi bántalmazó sz.arláda, potenciálisan személyiségzavaros."
"Miért lenne az? Ilyen nőt én is ignorálnék. Az egómat növelné, hogy ennyire imád, de nem kellene barátnőnek. "
Te nem vagy normalis. A magadfajta embereket messzirol elkerulom. Beteg vagy.
"Nem gondolom azt hogy azert mert megkertem , vagy ahogy itt fogalmaztam "konyorogtem" hogy irjon vissza nekem mert rosszul vagyok , nem tekint ram nokent."
Gondolom, abban egyetértünk, hogy ha egy férfi kezd el hisztitni, könyörgni egy nőnek akkor az esetek kb. 90%-ában megszűnik férfi lenni a nő szemében. A nők esetében másként lenne: ha ők alázzák magukat porig, attól ugyanúgy nők maradnak?
Szerintem válogasd meg a szavaidat, barátom. Nem én aláztam magam porig a másik előtt, hanem Te. Szóval jó lenne, ha kicsit leszállnál a magas lóról, mert nem te ülsz a nyeregben.
Te nem rendelkezik ép személyiséggel, ezt teljesen nyilvánvalóvá tetted. És akkor most ott tartunk, hogy még te háborodsz fel? Miért, szerinted a nők nem ignorálják a hisztis pasikat? Megkapják tőle azt, amit esetleg(!) akarnak, de nem akarnak tőle semmi komolyat.
Látom, te nem tudod milyen állapotban vagy jelenleg. Hihetetlen. Nem csodálom, hogy a pasinak nem kellesz.
Nekem gyanús, hogy a kérdező pont azt nem írta, mivel ment a pasi idegeire.
Amúgy nem büntetésből nem ír vissza, hanem mert lezárta, ahogy előre meg is mondta.
A kérdező egy igazi hisztérika, aki dafke azt a témát hozza fel, amiből tudta, hogy veszekedés lesz. Tippem szerint betegesen féltékeny, és ezzel kapcsolatos.
Az se vall ép elmére, hogy rosszullétet hazudik, csakhogy a másik foglalkozzon vele.
Annyi történt, amit a pasi előre megmondott: addig hisztizett meg erőszakoskodott, amíg sikerült végképp elüldöznie.
Szóval ez ennyi volt, ideje elfogadni, hogy ezt elszúrta, ez a pasi soha az életben többé felé se szagol. Legközelebb komolyan kell venni, amit a másik mond, és attól, hogy szerelmemnek hív, nem fogja eltűrni, hogy direkt kötözködsz és téped az idegeit. Mint valami dackorszakos ovis, aki dafke rosszat csinál, mert apuci addig is rá figyel, amíg leszídja. Felnőtt ember erre nem kíváncsi. Előre megmondom, hogy ezzel a viselkedéssel nem sok tartós kapcsolata lesz a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!