Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen benne vagyok egy szexkapcsiban egy idősebb nővel, nem akar felvállalni, de én szerelmes lettem. Mit tegyek?
Szedd össze magad és dönts.
Ha te kapcsolatot akarsz mond el neki utoljára mit érzel,légy határozott és kedves,mond meg neki hogy dönts el mit akar?
Adj neki egy kis időt el dönteni a dolgokat,ezekután kérdezd meg hogy döntött?
Ha véletlenül a válasza nem akkor nincs értelem tovább fojtani ha ez az egész neked rosszul esik.
Hogy akar tartós párkapcsolatra párt keresni, ha egy héten háromszor veled tart intim viszonyt?
A másik 4 napon meg mással?
Vagy kiegyezel ezzel a helyzettel, vagy szakítasz.
A hivatásod feladását egy nő sem éri meg. A nők jönnek-mennek, de te maradj önmagad.
Ha ez egy zsákutca, pusztán egészségügyi okoból nem tartanám vele a kapcsolatot.
A kor nem számít. A barátom felesége 10 évvel idősebb, 20 éve boldog házasok.
3-as vagyok.
Viszont, mivel még alig nőttél ki a kamaszkorból, nem vagy önálló egzisztenciálisan, tapasztalatlan vagy az életben, sőt, még csak most jön a csajozós időszakod, önvédelem a hölgynél, hogy nem köt magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!