Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21 évesen benne vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen benne vagyok egy szexkapcsiban egy idősebb nővel, nem akar felvállalni, de én szerelmes lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 éve tart ez az egész, megismertem egy pár évvel idősebb nőt tinderen és elkezdődött néhán találkozás után egy szeretői viszony, amiben csomót beszélgetünk és elmondunk rengeteg mindent egymásnak. Na most az a problémám, hogy az illető nem akar rendes kapcsolatot tőlem, bár egy héten 3x találkozunk, de azt mondja fél mert fiatal vagyok és sok csaj vesz körül (Ez igaz is, mert táncos vagyok de én mindig erre a lányra gondolok). Ő már komoly kapcsolatot keres és szeretne elköteleződni, ezért azt mondja hiába van oda értem, nem fog működni és ne is éljem bele magam. Szeretném azért megpróbálni, szerintetek mit tehetnék?
2022. jan. 2. 00:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad és dönts.

Ha te kapcsolatot akarsz mond el neki utoljára mit érzel,légy határozott és kedves,mond meg neki hogy dönts el mit akar?

Adj neki egy kis időt el dönteni a dolgokat,ezekután kérdezd meg hogy döntött?

Ha véletlenül a válasza nem akkor nincs értelem tovább fojtani ha ez az egész neked rosszul esik.

2022. jan. 2. 01:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar veled lenni, de te vele akarsz lenni akkor dönts. Vagy adj neki ultimátumot. Vagy megpróbálja veled normálisan, felvállalva. Vagy legyen vége, mert neked fáj/ nem jó ilyen formában ez a viszony. Ha annak ellenére nemet mond , hogy elmondod őszintén a szándékodat és az érzéseidet akkor, nem érez irántad. Ilyenkor meg le kell zárni, mert később nagyon szenvedni fogsz. Én 22/N vagyok, pont egy éve volt részem hasonlóban. Megtapasztaltam milyen ez az egész. Csak engem hitegettek, hogy majd felvállal. Aztán a vége az lett, hogy szakított azzal az indokkal, hogy jobbat/okosabbat/fiatalabbat érdemlek. Közben meg alakult neki egy “ komoly” kapcsolat.
2022. jan. 2. 01:47
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Hogy akar tartós párkapcsolatra párt keresni, ha egy héten háromszor veled tart intim viszonyt?

A másik 4 napon meg mással?

Vagy kiegyezel ezzel a helyzettel, vagy szakítasz.

A hivatásod feladását egy nő sem éri meg. A nők jönnek-mennek, de te maradj önmagad.

Ha ez egy zsákutca, pusztán egészségügyi okoból nem tartanám vele a kapcsolatot.

A kor nem számít. A barátom felesége 10 évvel idősebb, 20 éve boldog házasok.

2022. jan. 2. 05:45
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

3-as vagyok.

Viszont, mivel még alig nőttél ki a kamaszkorból, nem vagy önálló egzisztenciálisan, tapasztalatlan vagy az életben, sőt, még csak most jön a csajozós időszakod, önvédelem a hölgynél, hogy nem köt magához.

2022. jan. 2. 06:03
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a korbeli különbség csak akkor számít, ha például gyerekvállalást lehetetlenné teszi.
2022. jan. 2. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem akar veled komoly kapcsolatot, te pedig olyanra vágysz, el kell engedned, mert csak húzza az időd.
2022. jan. 2. 08:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Már keresek pénzt és elég sokat is éltem, nem mondom, hogy nem csajoztam, de mióta vannak érzéseim felé, nem ismerkedem másokkal..
2022. jan. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!