Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e féltékeny valaki úgy, hogy nem szerelmes?
Elmondása szerint már nem érez semmit, mégis kiakad és tombol ha a lány mással van.
Olvastam olyat hogy birtoklási vágy, egoizmus, na de valahol mégiscsak lehet még érzelem, nem? Van ennek valami pszichológiai magyarázata?
De tapasztalatokat is szívesen olvasnék.
Nem szerelmes, és nem is féltékeny feltétlenül. Sérti az egóját!
Nem a másikról szól ez, csak arról, hogy ő nem talált mást, akár nem tud felül kerekedni a másikon.
Jó kérdés.
Én nő vagyok, de soha nem voltam olyan ember esetében féltékeny, akibe nem voltam szerelmes, vagy minimum nem tetszett NAGYON.
Viszont olyanban volt részem, hogy nem kellettem bizonyos pasiknak, pedig én szerelmes voltam beléjük, de azonnal féltékenységi jelenetet rendeztek, ha mással akár csak flörtöltem, amikor meg visszafordult a figyelmem rájuk, akkor megint nem voltam érdekes. Nem tudom, hogy titkon mégis szerelmesek voltak-e belém, csak éretlenek és/vagy érzelmi sérültek voltak (21 alatt volt mindegyik, régen volt, na :D), vagy pedig az volt a helyzet, amit írsz: egó, birtoklási mánia, stb.
Egyik variáció sem vet rájuk túl jó fényt. :)
Értem tehát ennek ahhoz is van köze, hogy "az kell amit nem kaphatnak meg", de ha ott lenne előttük már nem kéne.
Érdekes hogy ez általában a férfiakra jobban jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!