Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért foglalkozik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért foglalkozik velem ennyire ha közben nem akar többet?

Figyelt kérdés
Egy férfi eleinte nyomult rám, de akkor nem jöttünk össze, mert talált egy könnyebben kapható csajt, és akkoriban én sem vágytam kapcsolatra, mivel még az előző olyan friss volt, hogy nem voltam túl rajta. Vele jött össze. Eleinte ezzel semmi bajom nem volt, nagyon jó barátság alakult ki köztünk ettől függetlenül is, kb. 7 hónapja fordult szorosabbra a dolog köztünk. Láttam, hogy jobban nyit felém, azt is mondta hogy én vagyok az 1. számú barátja és a barátnőjén kívül még bennem bízik meg teljesen.Aztán nekem egyre jobban elkezdett megtetszeni, érzelmileg és külsőleg is nagyon elkezdtem hozza vonzódni. Mivek kapcsolata van, egyre nehezebb volt elviselni így, mikor a barátnőjét emlegette. De mindig is csodáltam, hogy hogy meg tudja állni, hogy egy olyan nővel aki korábban barátnőjelöltje volt csak sima baráti kapcsolata legyen, meg hogy így tiszteli a barátnőjét. Tél elején ez az illúzió szertefoszlott. Egyik munka utáni találkozó alkalmával szájon pusziltuk egymást. Soha eszembe nem jutott volna barátnője mellett tenni vele bármit is, de ott valahogy a helyzet hozta és csak jól esett, nem is tudom hogy tehettük ezt. Akkor ő közölte hogy most jól vannak a barátnőjével,szereti őt, és hogy egy már stabil kapcsolatot egy bizonytalanért nem adna oda. Azt is mondta hogy ha ez a puszi még a nyomulós idején történik meg, most nem ez lenne a felállás. Én ezután szégyelltem magam és soha többet nem akartam szóba hozni se ezt a botlást. Viszont ezt a férfi újabban elkezdett velem flörtölgetni, többször közel jön, hátha megismétlődik a múltkori és arra is rákérdezett hogy szeretem-e őt. De ez csak játék, komolyra fordítani nem merné a dolgot.Akkor mondtam neki hogy ha a barátnője mellett akar maradni, nem tisztességes ha ilyeneket tesz velem, és közli hogy nem szakít a másik csajjal, miközben azt várja hogy velem mikor lesz csók újra. Szerintem rájött hogy bejön nekem és nagyon rosszulesik hogy játszik az érzelmeimmel. Romantikus helyzetet teremt majd közli hogy ő a barátnője mellett képzeli el. Azt is elismerte hogy tett velem olyan dolgokat amiket barát baráttal nem szokott, és ami meg nem tetszett, hogy ezért nem vállalt felelősséget, azt mondta nem azért tette, mert tetszenék neki, hanem mert könnyen bűnbe vihető és csak mert érzelmileg közel állunk egymáshoz. Ezekből már rájöttrm hogy valószínűleg csak egósimogatás voltam neki, jól esett latni neki hogy egy másik nő is vonzódik hozzá. Viszont azóta nem szűnt meg köztünk a kapcsolat, 2 naponta ír és amikor teheti elhív sétálni vagy inni valamit. Ha a barátnőjével akar maradni, velem egy csóknál többet nem mer, akkor miért érdekli továbbra is hogy velem mi van?

2022. jan. 3. 22:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
gondolom elobb letesztel teged. amugy meg elsore ossze kellett volnanjonnod vele
2022. jan. 3. 22:59
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Te irtál ki kérdést róla, mert téged foglalkoztat a dolog inkább.
2022. jan. 3. 22:59
 3/22 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értettem hogy ha

1. Nem akar velem járni

2. Meg csak azt se mondhatom hogy megd*gni akar mert latom hogy puszinál tovabb nem mer menni

3. Nem hiszem hogy olyan nagy baráti kapcsolat az amiben csókolóznak

Hogy akkor miért hívogat el meg törődik velem jobban mint előtte?

2022. jan. 3. 23:03
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

sztem be akar cserkeszni csak meg kuzd a lelkiismeretevel. plusz ott a kockazat is, hogyha lelep veled, te hogyan fogsz megbizni benne...

plusz az elso megcsalast elkovetni lelkileg eleg negterhelo az ember eleteben.

utana mar konnyu, megszokod

2022. jan. 3. 23:06
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kétségbeejtően naív vagy! Majd akkor gyere vissza, amikor közli az ágyból kikelve, hogy ő ott se volt, letépted róla a gatyát, és különben is a nőjét szereti. Akkor majd kicsit sírhatsz, de hidd el, sokan lesznek, akik ezt most borítékolják!
2022. jan. 3. 23:08
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát annyira félénken csokolozik hogy el nem tudom képzelni róla hogy meg akar húzni
2022. jan. 3. 23:09
 7/22 A kérdező kommentje:
Viszont ha annyira szereti a nőjét miért csókolózik más csajjal? És ha nem szereti a nőjét esetleg akkor miért nem hagyja ott?
2022. jan. 3. 23:10
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Most akkor sima szájra puszi volt vagy csók?
2022. jan. 3. 23:33
 9/22 A kérdező kommentje:
Szájra puszi
2022. jan. 3. 23:35
 10/22 anonim ***** válasza:
azert 1 szajrapuszi nem nagy ugy. volt 1 kiscsaj anno akivel vmiert kialakult h szajrapuszival koszontunk 1masnak, pedig mindkettononek volt vkije
2022. jan. 3. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!