Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik velem ennyire ha közben nem akar többet?

Nem tudom
Nekem rosszul esne ha a barátom mással szájrapuszizna
Csak magamból indultam ki

12-es Mindjárt elsírom magam, és miattad lesz!
Nyilván a barátnőjének is rosszul esne, de fogalma sincs. Az én kedvemért legyél sokkal felnőttebb, és mondd meg neki, hogy szórakozzon mással, nem sétálgatsz, iszogatsz vele!
Az elején leírtad, hogy mit csinál, és hidd el tudatosan teszi, látja, hogy van esélye, ő viszont "korrekt", megmondja, hogy veled semmi, ugyanakkor utalásokkal, meghívással, csókkal jelzi, hogy több. Ott fogsz sírni, ahol senki sem lát, amikor szex után az arcodba vágja, hogy ő ezt nem akarta, aztán majd megmagyarázza, hogy te provokáltad.

Azért csinálja ezt mert Te naiv vagy és hagyod, meg jól esik neki.
Tudja azt hogy Te oda vagy érte, és csak egyszer kell majd valami nagyobbat csinálnia és Te ugrasz.
Miert hagyod magad ennyire megalazni? Legyen már benned egy kis tartás!
Ez a csávó se barát, se semmi..
Mi tetszik neked benne? Hogy tudnál benne bízni ha netán bármi is lenne köztetek, hogy melletted nem teszi meg ugyan ezt?
Igen és szerintem nem ezt érdemlem
Hogyan adhatnám tudtára hogy nem teheti ezt meg velem?

Úgy hogy hagyod a fenebe.. Nem foglalkozol vele, eléd tovább az életed és ennyi.
Nem kell ezt túl bonyolítani, se magyarázkodni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!