Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar engem egy fiú sem?
21 éves lány vagyok. Sosem volt még senkim. Élőben és Tinderen is próbálkoztam ismerkedni. Tinderen alig jelölnek vissza, vagy ha mégis, akkor azonnal rátérnek arra, hogy mit is akarnak-szexet.
Élőben meg igaz, nincs baráti társaságom, de bárhová megyek, még sosem udvaroltak, vagy kezdett volna ismerkedni velem egy fiú sem. Idén kezdem az egyetemet, de nem hiszem, hogy ott változna ez a helyzet. Gimiben sem tetszettem senkinek, meg utána dolgoztam egy évet, egy kávézóban, ahova sokan járnak és mégsem jött össze, senkit sem érdeklek, senki sem szeret meg.
Mi lehet a baj? Igen, félénk vagyok. De más félénk, visszahúzódó lányoknak is van párja. Amúgy a 177cm vagyok, 60kg, mellig érő barna haj és zöld szem. Arcra átlagos. Az orrom nagy egy picikét, de kirívóan nem vagyok csúnya. Ápolt vagyok. Ha egyszer feloldódtam, akkor kedves is.
Tinderen talán az lehet a baj, hogy nincsenek jó, beállított “insta minőség” képeim, vagy hogy nem teszem ki a cicit? Csak pár egyszerű szelfim van kint.
hm. én 176cm vagyok és mindig akadtak férfiak (bar teny hogy sok az alacsony pasi is amúgy), pedig egyáltalán nem vagyok én sem valami szépség. viszont exeim/párom szerint ennek az az oka hogy van egy érdekes kisugárzásom. jelenlegi páromat pont tinderen ismertem meg. Viszont: volt egy barátnőm aki kb ugyanebbe a cipőben járt mint te :) ő imádott magáról nagyon gáz képeket kitenni pl.. pedig szerintem külsőre egy szinten vagyunk, mégis annyira látszott a képein hogy senkinek sem kell hogy az valami hihetetlen, hiába akartam szegénykének segíteni, valamiért ugyanúgy folytatta, meg depis idézetek minden. személyesen meg az volt vele a baj hogy harapófogóval kellett belőle kihúzni a szavakat, persze fbn olyanokat irt a pasiknak hogy még én se irkálnék olyanokat pedig elég nagy dumás vagyok.
ha gondolod szivesen megnezem egyebkent a tinder kepeid es segitek neked valamibe kisugárzással kapcsolatban vagy esetleg megmondom mik az előnyösebb részeid amikre több hangsúlyt tegyél
de tényleg a kisugárzás a legfontosabb ne feledd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!