Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vennétek zokon, ha a szülinapodra nem menne el a párod?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz munkarendben dolgozik, reggel 7től este 7ig,szinte minden nap. KB este 9 lenne, mire hozzám érne, reggel fél 5 után indulni kellene, hogy beérjen. Nekem azért kicsit rosszul esik, hogy nem jön el. Anyámékon kívül senki nem fog felköszönteni.2022. okt. 19. 21:57
1/9 anonim válasza:
Őszintén nekem is rosszul esne , de ha szereted és ő mondjuk csak telefonon köszönt fel én azzal is elégedett lennék
2/9 anonim válasza:
Boldog születésnapot kívánok előre is!
3/9 anonim válasza:
Tarsd vasárnap. Munkaszüneti nap.
5/9 A kérdező kommentje:
Vasárnap is dolgozik, sőt szombaton is. Egész héten, jövő héten szintén.
2022. okt. 19. 22:18
6/9 anonim válasza:
Ha felhív és felköszönt és érzed a szeretetet, törődést, akkor szerintem teljesen oké. Azért brutál ennyit dolgozni, én alapból nem várnám el ilyen körülmények mellett, jó fáradt lehet. Máskor pedig be tudjátok pótolni egy jó kis vacsival, ha ő ajánlja ezt fel, akkor szintén tök jó.
Itt nem is a szülinapi tali kimaradása a gond, hanem hogy mennyit dolgozik, nektek máskor sincs időtök egymásra, én ezt az életmódot nem tudnám így fenntartani hosszú távon, nem csak jeles napok miatt kellene hébe hóba megoldani egy talit kötelezően.
7/9 anonim válasza:
Hát ilyen helyzetben nem a szülinap lenne a legnagyobb bajom. Ha valaki ennyit dolgozik, azzal nem lehet normális kapcsolatban lenni.
8/9 A kérdező kommentje:
Szoktunk találkozni, most kB egy hónap lesz ilyen. Csak pont bele esik a szülinapom.
2022. okt. 19. 22:40
9/9 anonim válasza:
Akkor ha tényleg csak egy hónap, nem venném zokon. Szülinap így vagy úgy, nyilván nem jókedvében gürizik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!