Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szülinapodkor hagynak el hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapodkor hagynak el hogy reagalod le?

Figyelt kérdés
4 év után párom szülinapom elött hagyott el. Rendben, ok , felfogtam. Annyit kertem csak h ezt az utolsót még töltsük egyutt, legalabb aznap legyunk egyutt, de hajthatatlan es teljesen elutasito. Hogy reagalod le? En vagyok a hulye , vagy ez igy teljesen ok?

2020. máj. 31. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen oké így. Minek lennétek együtt, ha már vége?

És csak úgy nem mellékesen, a problémák már rég ott voltak, csak vakok voltatok mind a ketten azt észre venni időben.

Persze fájna, de nem kényszeríthetsz valakit olyanra, amit nem akar. És ne legyél önző, attól, hogy a szülinapod..és?

2020. máj. 31. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Te vagy a hülye
2020. máj. 31. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar maradni, csak szánalmasnak hat, hogy kéred, hogy maradjon. Inkább ne keserítsd meg jobban a helyzeted.
2020. máj. 31. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tavalyi szülinapom előtt 1 héttel történt hasonló, igaz nem 4, "csak" kicsit több, mint 1,5 éve voltunk együtt. Én is kértem hogy aznap legyen még velem, bulim volt (18 lettem), azt mondta meglátja, de soha nem jött el, és nem is beszéltünk. Az a korszak lezárult, rajta lett volna az összes képen, és így visszagondolva örülök, hogy aznap elengedhettem magam, és nem gondoltam rá, csak a barátaimmal voltam.

Gondolom 4 év alatt sok szép emléketek lett és a szakítás után is közel érzed magadhoz, de jobb, hogy nem volt ott, mert az csak még egy meghatározó emlék lenne, ami miatt az elengedés nehezebbé válna.

2020. máj. 31. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb így. Gondolj bele, ha visszanéznéd a régi fotókat rajta lenne az ocsmány képe. Nem lenne szép emlék a szülinapod. Persze így is szar, mert pont előtte hagyott ott ahogy írod, de legalább már nélküli, tiszta lappal kezdted a következő életévedet. Ne is jusson eszedbe, jön majd jobb. ;)
2020. máj. 31. 22:51
 6/7 peca1000 ***** válasza:
100%
Fogd fel ezt egy ajándékként, hogy otthagy.
2020. máj. 31. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem karácsony előtt, december 23.-án szakított a párom. Az se volt hű de jó, képzelheted, hogy éreztem magam másnap szenteste...
2020. jún. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!