Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál, ha a párod azt mondaná nem mentek sehova szülinapodon, mert ő kocsira gyűjt?
Mármint eladta az övét, kicsit pótol még és venne másikat.
Egy-két napos kirándulást szerettem volna amíg jó idő van és szülinapom is jól telne. De azt mondja nem akar, mert kell a pénz a kocsira.
Rosszul esne nektek vagy megértenétek?
Miért esik rosszul? hiszen együtt vagytok és te is fogsz abban a kocsiban ülni.
A Wellnesezés meg egy lerágott csont, és komolyabb kiadás nélkül is lehet szerényen ünnepelni, hiszen nem az a lényeg hogy veled van?:D Szerintem ez minden ajándéknál fontosabb, ha szívből köszöntenek fel. Mint ha a kötelező Wellnes, virág, szivem boldog szült kapnál.Aminél nincs érzés csak mert kötelező..
Rosszul esne, de teljesen megérteném. Így saját pénzemből nélküle szépen elmennék az egy-két napos kirándulásra (mivel szülinapom van és az idő is jó). :)
A kocsijával meg az csinál amit akar, telibe szarnám ezek után. :)) Ja... meg őt is. :DD
Rosszul esne.
Megmondanám neki, hogy más igényeit is élje ki az autóján ezek után.
Köszönöm a válaszokat.
Ahogy látom nem csak én fújom fel ezt...
Hát egy két órára levő strandra szerettem volna ahol 2500 a belépő. Persze tudok fizetni mindent magamnak. Jövő hétvégén dolgozok, azután rendezvény..szeptemberben meg kitudja milyen szelek fújnak. Ezért jó lett volna még kiélvezni kicsit a nyarat meg persze hogy szülinap. Szüleim meg nagyiék minden nap megkérdezték,hogy akkor mit csinálunk, hogy tartom a szülinapom. Hát sehogy, itthon fogok ülni. Sütök magamnak egy tortát, mert más úgyse süt...nekik sütöttem én amikor nekik volt. Láttátok volna milyet rittyentettem én a páromnak az övére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!