Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a pasim sosem hoz nekem virágot/csokit "csak úgy", csak szülinapomra? Titeket meg szokott lepni a párotok ok nélkül?
Szerintem nem is gondol rá, pasiból van...
Ejtsél el pár finom utalást, hátha :)
Igen, szerintem ez a "normális". :)
Persze vannak kivételek, akik nagyon figyelmesek, vagy örömüket lelik az ajándékozásban. De sztem belőlük van kevesebb :)
Egyébként én ilyen szempontból jól jártam, mert a párom meg szokott lepni apróságokkal, pár havonta szokott hozni egy szál rózsát, vagy csokor virágot. Volt már hogy meglepett csokival, édességgel, kisebb ékszerrel, parfümmel, fehérneművel. Mostanában inkább netről szokott nekem rendelgetni, vagy van h magának rendel és akkor én is kapok valamit.
De ő egyedi eset, még soha nem találkoztam és nem is hallottam ilyen pasiról mint ő :D
Nekem sem szokott virágot hozni. Egyszer hozott, az is alkalomra volt. Mondjuk néha néha kapok tőle édesség féléket. Tök aranyos.
De gondolom a te párod ilyen típus és azért csak akkor ad.
Most olvastam el teljesen. Tulajdonképpen megválaszoltad a kérdésed.
#4 vagyok.
Ezt benéztem. Véletlenül a 3as kérdését olvastam úgy mintha te írtad volna a kérdés alá.
Bocsi.
Akkor csak szimplán szerintem ő ilyen típus.
Épp most hétvégén kaptam tőle három szál rózsát, csak úgy :)
(Vagyis azt mondta, hogy különleges nap, mert együtt tölthetjük)
Szoktam kapni tőle csokit, energiaitalt, PC-s játékokat... amikről tudja hogy szeretem.
Meg ha lát egy macskát, mindig lefotózza nekem :')
Hidd el, lehet valaki attol meg szar alak, hogy mindent, ami kulsoseg bedob, es nincs mogotte semmi. Persze attol meg olyan erzes lehet, mintha le sem tojna, de nem ezen mulik.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!