Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség, vagy ok nélkül aggódom? 15/L
Figyelt kérdés
Járok egy fiúval aki 13 éves. Már elég régóta együtt vagyunk és mind a ketten viszonozzuk egymás érzéseit. De sajnos sokan ellenzik és elég sértő megjegyzéseket vágnak hozzánk. Vissza olvasgattam néhány kérdést de egy válasz sem volt elég megbízható. Szerintetek nagy a korkulönbség és jogosan aggódom ezek miatt?2013. júl. 3. 18:26
1/10 A kérdező kommentje:
Azt még ki felejtettem h: lányok nektek sok lenne az a 2 év korkülönbség?
2013. júl. 3. 18:28
2/10 anonim válasza:
mennyetek homokozni mitt szeretnétek? teis úgy csinálsz mintha olyan komoly kapcsolatod lenne 15évesen
3/10 anonim válasza:
Nehogy megerőszakold szegénykét. .)
4/10 anonim válasza:
de hogy normális választ is adjak ne csak kiosszalak köztudott hogy a lányok korábban érnek kb 2 évvel szóval elvileg neked 17éves fejjel kéne már gondolkodnod de ahogy észreveszem ez már hülyeség amit tanítanak , a lényeg h passzoltok
5/10 A kérdező kommentje:
Megértő emberek válaszát várom. Nem nagyképü, lenéző majmokét.
2013. júl. 3. 18:35
6/10 anonim válasza:
Szerintem ideálisabb lenne 15-17éves fiúkkal járni, de te tudod. Ha jól megvagytok kik vagyunk mi hogy ítélkezzünk.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és ha akarnék se tudnék összejönni egy idősebb fiú-val mivel tetsileg eléggé későn érő vagyok. Ezért még fiatalabbnak is néznek a koromnál. Sajnos a családban mindenki így van vele :/
2013. júl. 3. 18:59
8/10 anonim válasza:
miért kell ismeretlenek jóváhagyása, hogy azzal legyél, akit szeretsz?
9/10 anonim válasza:
Az én volt barátom is fiatalabb nálam (igaz úgy hogy ő 99.szept.22-ei én meg 98.szept.28.ai.. ergo nincs egy év..:D) nagyon szerettem.. amúgy meg kell jegyezni, hogy elég gyakran kanosak..:D (a barátnőmnek a volt barátom osztályából volt barátja..) mindenki más véleményét szrd le ha te szereted..!
10/10 anonim válasza:
Engem inkabb az idosebb pasik vonzanak, szoval en a kezdetektol is inkabb csak baratkent tekintettem volna a sracra. De ha szeretitek egymast es jol megvagytok akkor szerintem mindegy a korkulonbseg. En gem is sokat b*szogattak a baratom es koztem levo korkulonbseg miatt de minket sohadem erdekelt, csak nevettunk rajta es immar tobb mint 9 honapja egyutt vagyunk :)
(es egy 15 eves lanynak lehet komoly kapcsolata, nem a koron mulik hanem a szellemi erettsegen)
15/l, 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!