Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Apukám nem fogadja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám nem fogadja el a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég hosszú ideje együtt vagyunk a barátommal, viszont édesapámmal élek és ő teljes mértékben ellenzi a dolgot. Nem is ismeri a párom, és nem is akarja megismerni. Így szinte csak alig találkozunk sajnos. Szerintetek mit tegyek?

20L

2022. okt. 17. 18:41
 1/10 anonim válasza:
33%
Ne járjál négerrel.
2022. okt. 17. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
És mi baja vele? Hallott róla valamit? Vagy semmilyen fiút nem szeretne körülötted?
2022. okt. 17. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Kevés az infó!

Mi a gondja vele? Csoro? Negró?

2022. okt. 17. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
arab,torok,indiai,kinai vagy magyar indián? apad rasszista gondolom. fél orszag az ..
2022. okt. 17. 22:10
 5/10 anonim válasza:
0%
Nem a fél, az egész. Sajnos okkal.
2022. okt. 17. 22:15
 6/10 Kései Sirató ***** válasza:
50%

Van rá valami oka, vagy attól fél, hogy elveszít téged, fél, hogy előbb-utóbb a szerelmedhez költözöl és nem lesz, aki főzzön rá?

Ketten vagytok apukáddal, vagy anyukád is veletek él, esetleg több testvéred? Mert ha ketten vagytok, akkor ez lehet a fő baja.

Vagy az a baja, hogy a párod munkanélküli/ csóró/ tanulatlan/ stb.? Mert ez is lehet az egyik ok. Főleg, ha sok pénzébe került, hogy téged taníttasson, különórákra vitt, stb., akkor pedig ez a baja a sráccal.

És az is lehet, hogy hallott róla valamit, elképzel róla valamit, vagy emlékezteti valakire, szóval ilyen megfoghatatlan oka is lehet.

Én megkérdezném, hogy legalább tudjam, hogy mi is a problémája vele.

A megoldás az lesz, ha nem mondod el neki mindig, hogy kivel vagy és hol. Nem kell tudnia egyszerűen, mondj mást, ha balhézik. Mondd azt, hogy barátnőkkel vagy, szülinapra vagy hivatalos, osztálytalálkozóra kell menned, munkahelyi/sulis kirándulásra, stb. Én ilyeneket találnék ki, ha apán az egyenes utat nem tenné lehetővé. Legjobb akkor elkerülni a balhét és ha lesz rá lehetőséged, akkor el is költözhetsz, kénytelen lesz rájönni, hogy felnőtt vagy, nem pedig egy kisgyerek.

2022. okt. 18. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem a párodat nem fogadja el, hanem azt, hogy párod van. A kicsi lánykája bizony szép csendben felnőtt.
2022. okt. 18. 10:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti hozzászóló:

Apukámmal és a húgommal élek, elég valószínűnek tartom sajnos az első kérdésed.

Az meg hogy nem fogadja el fogalmam sincs hogy miért lehet, rengetegszer próbáltam már leülni és beszélni vele, de általában veszekedésbe torkollik a dolog (túl makacsok vagyunk szerintem).

Viszont mostmár eljutottam arra a szintre, hogy nem különösebben érdekel a véleménye. Nem bejárónő vagyok itthon hanem a gyereke akivel nem csak akkor kell beszélni ha probléma van, vagy nincs megfőzve.

2022. okt. 25. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Apad kihasznal.

Ne hagyd!

2022. okt. 25. 21:14
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:
Nem tud a munkahelyén ebédelni, vagy rendelni kaját?
2022. okt. 26. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!