Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az EGÉSZ családom nem fogadja el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az EGÉSZ családom nem fogadja el?

Figyelt kérdés

Senki nem ért meg engem, nem tudják elfogadni (teljesen mindegy hogy miért, a lényeg hogy az okon nem tud változtatni).

Fél évig be sem mutattam otthon, mert tudtam mi lesz. 1 éve vagyunk együtt, de ezidő alatt teljesen tönkrement a családommal (beleértve a testvéreimet, unokatestvéreket) a kapcsolatom.

Ezt én nem bírom elviselni. Haragszom rájuk amiért ilyenek, de nem akarok nélkülük sem élni.

Másrészt a barátomba szerelmes vagyok, nem tudom elképzelni hogy mással legyek.

Mégis eszembe szokott jutni, hogy szakítok vele. Neki is mennyire megalázó ez!

Lehet mondani, hogy költözzünk külön és annyi. De a valóság nem ilyen! Azokkal az emberekkel ne beszéljek többet akikkel eddig napi kapcsolatban voltam?

Mi ilyenkor a megoldás? Ez borzalmas!

2022. júl. 29. 08:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Többet lehetne tudni a nevezetes barátról?
2022. júl. 29. 08:28
 2/20 anonim ***** válasza:
Kieg. Láttam hogy mit írtál de nagyon nem mindegy.
2022. júl. 29. 08:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát meleg vagy? Vagy egyéb oka van? Nem, nagyon nem mindegy, mi az az ok. Főleg ha az egész családról van szó.

Egyébként de, úgy működik ez pont, hogy külön mész, aztán aki nem kíváncsi rád, arra ne légy te sem. Tök mindegy, hogy unokatestvér, nagynéni, nagyszülő. Ha szeretnek, megenyhülnek. Ha nem, hát nen. Nekem ez a megoldás teljesen bevált, és még jó sok embernek.

2022. júl. 29. 08:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

"teljesen mindegy hogy miért, a lényeg hogy az okon nem tud változtatn"

Nem mindegy, miért.

2022. júl. 29. 08:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha pl bűnöző akkor megértem a családod.
2022. júl. 29. 09:01
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

"teljesen mindegy hogy miért, a lényeg hogy az okon nem tud változtatni"

Csak a lényeg maradt le.

Ha tippelnem kellene valószínűleg cickány.

2022. júl. 29. 09:45
 7/20 anonim ***** válasza:

Vagy nagy korkülönbség...

Vagy igen, nem magyar.

De nem értem azt se miért nem opció a külön költözés?!

2022. júl. 29. 10:25
 8/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok homoszexuális, nő vagyok. Korkülönbség elfogadható (8 év), azzal nincs bajuk. Nem magyar, igen ez a baj.

Hiába költözünk el. Nem bírják elviselni. Pl egy karácsony elképzelni sem tudom, hogyan lesz. Hiába mondjátok, nem lehet úgy élni, hogy hirtelen megszakítom a kapcsolatot a szüleimmel, mindenkivel.

2022. júl. 29. 11:19
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem magyar, akkor mi?
2022. júl. 29. 11:24
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
gondolom roma és a családja is tipikus roma family.
2022. júl. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!