Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az EGÉSZ családom nem fogadja el?
Senki nem ért meg engem, nem tudják elfogadni (teljesen mindegy hogy miért, a lényeg hogy az okon nem tud változtatni).
Fél évig be sem mutattam otthon, mert tudtam mi lesz. 1 éve vagyunk együtt, de ezidő alatt teljesen tönkrement a családommal (beleértve a testvéreimet, unokatestvéreket) a kapcsolatom.
Ezt én nem bírom elviselni. Haragszom rájuk amiért ilyenek, de nem akarok nélkülük sem élni.
Másrészt a barátomba szerelmes vagyok, nem tudom elképzelni hogy mással legyek.
Mégis eszembe szokott jutni, hogy szakítok vele. Neki is mennyire megalázó ez!
Lehet mondani, hogy költözzünk külön és annyi. De a valóság nem ilyen! Azokkal az emberekkel ne beszéljek többet akikkel eddig napi kapcsolatban voltam?
Mi ilyenkor a megoldás? Ez borzalmas!
Ha külföldi, meg para a karácsony akkor esélyes hogy valami gyrosos forma vuclin ( muszlim )
Sok sikert , csak nehogy a borson olvassuk vissza Mehmed Karcsika cikk mellett a fèlresiklott szerelmi történetet.
Jajj akkor megvan, egy arab. Ráadásul 8 évvel idősebb. HAHA
Akkor megértem a családot. Az ilyen férfi mellett mindig nyomorba van taszítva a nő és féltenek. Persze te most úgy vagy vele hogy de nem. Pedig így lesz, amint a felesége leszel véged van.
Gondolom aluliskolázott vagy hogy ezt nem fogadod el. Elso olvasasra is gondoltam, hogy nem a folyó a hülye hogy egyenesen folyik.
Nem arab, és a 2. diplomámat fogom megszerezni, aluliskolázottnak emiatt azért nem mondanám magam.
Elviekben képtelenek elfogadni. Ezt eldöntötték és kész.
Leírhatom, végülis mindegy, maximum ti is olyan rasszista módon közelítetek majd hozzá ahogyan a családom, főleg apám. Cigány. Persze vannak kulturális különbségek, amiket nagyon is jól ismerek, a cigány kultúra évek óta az életem része.
A családja pl tradicionális cigányok, egy többszintes házban élnek együtt sokan. Na mi biztosan nem fogunk velük, ő mondja ezt főleg. Tehát kimondottan kritikus a saját hagyományaival.
Hiába dolgozik a szüleim folyamatosan megkérdőjelezik honnan van pénze. Csak azért mert nem diplomás.
Támogat a tanulásban is, teljesen normális. Az hogy nőként én főzzek vagy takarítsak az teljesen normális az én számomra is, hiába vagyok magyar. De pl ha megkérném egyszer-egyszee biztosan megcsinálná.
Nem vagyok hajlandó hinni abban, hogy bizonyos viselkedési forma genetikán alapszik.
Az hogy egy elég határozott típus, az mellettem fontos, mert én is elég akaratos tudok lenni, egy olyan pasi aki ezt hagyja, papucs lenne mellettem. Imádok öltözni, sminkelni amit sosem korlátoz. Edzeni járok, barátnőkkel találkozok és normális mértékben féltékeny csak.
Szerintem ez a Te életed,nem az Övék.Így kell mindig dönteni. Az hogy mit gondolnak mások nem fontos.
Ha Te vele szeretnél élni és teljesen biztos vagy benne akkor eképp kell dönteni Ellenkező esetben elég sokáig rágnád magad azon mi lett volna ha...Ha pedig te magad is bizonytalan vagy,akkor annak is oka van.
Én családom is kitagadna, ha romával kezdenék.
Főleg apám, aki nekem nagyon fontos.
Kavartam roma fiúval, de szemelott tartottam, hogy bukott ügy.
Úgy néz ki, te csak azért sem foglalkoztál ezzel. Gondolom tudtad, hogy nem fogják befogadni. Nem kell velük megszakítanod a kapcsolatot, ki írt ilyet? Költözz vele össze. Attól, hogy az ember elköltözik, még tartja a kapcsolatot a szüleivel, nem?
"Az hogy nőként én főzzek vagy takarítsak az teljesen normális az én számomra is, hiába vagyok magyar."
És mert miért? Tán nem tervezel dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!