Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz házasságban élek évek óta! Megismertem valakit de nem mer lépni!??? Lenn bővebben
4 éve rossz a házasságom de sosem gondoltam a hűtlenségre! Viszont nemrég egy véletlen folytán megismertem valakit. Teljesen levett a lábamról a természete. Erőt merítettem ráirtam. Több mint egy hónapra tartjuk a kapcsolatot ez alatt nem azt mondom hogy szeretem de tudnám szeretni pedig csak 1-2 kellemes órát szerettem volna! Azt mondja nagyon erőltetem! Miért írja ezt? Persze hogy erőltetem nagyon bejön nekem én 30 éves nő vagyok ő pedig 34 éves független férfi. Egyszer kerek perec megmondja hogy nem. De én nem bírom ki és ráírok majd újra a témánál vagyunk és azt írja nagyon jó lenne de mi lessz ha megtudja a párom. Felnőttek vagyunk könyörgöm . Én nem félek akkor nem is mertem volna felé húzni. De mindig én írok neki és ez kellemetlen. És megírtam neki azt is őszintén hogy lehet ha egyszer lefeküdnénk egymással akkor repetát szeretnék.
Segítsetek kérlek nem tudok eligazodni. Kérdezzetek nyugodtan nagyon el vagyok keseredve!
Szuper, ez jó lépés volt! Innentől szabad vagy, intézd a papírokat is, semmi szükséged a rossz házasságodra. A gyerekek is mentek veled?
És ne aggódj amiatt, ha a kinézett srác nem ugrik a nyakadba. Van ezer masik, légy nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!