Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy megnézem a nöket házasságban?
Figyelt kérdés
Gyakran megnézem a csinos, fiatal, formás csajokat az utcán ha egyedül vagyok, kocsiból is oda-oda fordulok egy buszmegállóba pl. Irogatni, kezdeni senkivel nem szoktam. Mennyire elítélhetö ez? 16 éves házasság, 36 éves vagyok.2021. okt. 15. 21:44
1/13 anonim válasza:
hűséget fogadtál, nem vakságot
de a feleségedet ne hozzad ezzel kellemetlen helyzetbe
2/13 anonim válasza:
Ha csak nézed és csak akkor ha egyedül vagy akkor nem probléma.
3/13 anonim válasza:
Attól függ. Ha a nyál kibuggyad a szád sarkában és kicsavarodik a nyakad, az undorító és nem való egy házasságba. De szándékosan nem ránézni más emberekre csak azért, mert házas vagy, egyszerűen nevetséges.
Vannak férfi ismerőseim, akik ez a "nem vakságot fogadtam" fajta... Hát nem tudom, az utcán forogni valagak után, teletolni baszólájkkal más nők által megosztott tartalmakat és hasonlók szerintem semmivel nem különbek, mint egyszerűen félrekúrni.
4/13 anonim válasza:
Nem normális ha közben vezetsz és elbambulsz. Ja amúgy meg attól függ milyen célból. Ha csak úgy mint egy csinos csajt, hát ja hűséget nem vakságot. Ha viszont a fejedben úgymond gondolatok indulnak el az már nem feltétlenül annyira jó.
5/13 anonim válasza:
Ha nem a nejeddel vagy, és nem úgy bámulod, hogy az a nőknek már kellemetlen, akkor nincs ezzel baj.
6/13 anonim válasza:
Sztem varrd le oket. Ferfi reszerol a huseg teljesen ertelmetlen dolog. Csak ne csusszon be a gyerek, meg ne vigyel haza trippert, mert az gaz.
7/13 anonim válasza:
20 evesen hazasodtal? Az zsir....
Ritka a mai vilagban :)
37F incel
8/13 anonim válasza:
#7 A mai vilagban ritka, de o 16 evvel ezelott tette. Erted?
9/13 anonim válasza:
Nézni lehet, csak fogdosni nem. :D
10/13 anonim válasza:
Nem gond, a feleséged is megnézi a fiatal, jóképű kanokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!