Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy megnézem a nöket házasságban?

Figyelt kérdés
Gyakran megnézem a csinos, fiatal, formás csajokat az utcán ha egyedül vagyok, kocsiból is oda-oda fordulok egy buszmegállóba pl. Irogatni, kezdeni senkivel nem szoktam. Mennyire elítélhetö ez? 16 éves házasság, 36 éves vagyok.
2021. okt. 15. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

hűséget fogadtál, nem vakságot

de a feleségedet ne hozzad ezzel kellemetlen helyzetbe

2021. okt. 15. 21:46
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha csak nézed és csak akkor ha egyedül vagy akkor nem probléma.
2021. okt. 15. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ. Ha a nyál kibuggyad a szád sarkában és kicsavarodik a nyakad, az undorító és nem való egy házasságba. De szándékosan nem ránézni más emberekre csak azért, mert házas vagy, egyszerűen nevetséges.

Vannak férfi ismerőseim, akik ez a "nem vakságot fogadtam" fajta... Hát nem tudom, az utcán forogni valagak után, teletolni baszólájkkal más nők által megosztott tartalmakat és hasonlók szerintem semmivel nem különbek, mint egyszerűen félrekúrni.

2021. okt. 15. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem normális ha közben vezetsz és elbambulsz. Ja amúgy meg attól függ milyen célból. Ha csak úgy mint egy csinos csajt, hát ja hűséget nem vakságot. Ha viszont a fejedben úgymond gondolatok indulnak el az már nem feltétlenül annyira jó.
2021. okt. 15. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem a nejeddel vagy, és nem úgy bámulod, hogy az a nőknek már kellemetlen, akkor nincs ezzel baj.
2021. okt. 15. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Sztem varrd le oket. Ferfi reszerol a huseg teljesen ertelmetlen dolog. Csak ne csusszon be a gyerek, meg ne vigyel haza trippert, mert az gaz.
2021. okt. 16. 00:39
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

20 evesen hazasodtal? Az zsir....

Ritka a mai vilagban :)

37F incel

2021. okt. 16. 01:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 A mai vilagban ritka, de o 16 evvel ezelott tette. Erted?
2021. okt. 16. 01:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézni lehet, csak fogdosni nem. :D
2021. okt. 16. 05:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, a feleséged is megnézi a fiatal, jóképű kanokat.
2021. okt. 16. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!