Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz házasságban élek évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz házasságban élek évek óta! Megismertem valakit de nem mer lépni!??? Lenn bővebben

Figyelt kérdés

4 éve rossz a házasságom de sosem gondoltam a hűtlenségre! Viszont nemrég egy véletlen folytán megismertem valakit. Teljesen levett a lábamról a természete. Erőt merítettem ráirtam. Több mint egy hónapra tartjuk a kapcsolatot ez alatt nem azt mondom hogy szeretem de tudnám szeretni pedig csak 1-2 kellemes órát szerettem volna! Azt mondja nagyon erőltetem! Miért írja ezt? Persze hogy erőltetem nagyon bejön nekem én 30 éves nő vagyok ő pedig 34 éves független férfi. Egyszer kerek perec megmondja hogy nem. De én nem bírom ki és ráírok majd újra a témánál vagyunk és azt írja nagyon jó lenne de mi lessz ha megtudja a párom. Felnőttek vagyunk könyörgöm . Én nem félek akkor nem is mertem volna felé húzni. De mindig én írok neki és ez kellemetlen. És megírtam neki azt is őszintén hogy lehet ha egyszer lefeküdnénk egymással akkor repetát szeretnék.

Segítsetek kérlek nem tudok eligazodni. Kérdezzetek nyugodtan nagyon el vagyok keseredve!

2022. okt. 14. 14:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól fél, hogy ha egyszer dugtok, akkor belezúgsz, és másnap ott fogsz állni nála az ajtóban, két bőrönddel. Ő meg semmi mást nem akarna, maximum egyszer jól megdugni, aztán mentek tovább.

Miért nem válsz el?

Van gyerek? Lenne hová menned? Meg tudnál élni?

Ha utóbbi két kérdésre igen a válasz, akkor csomagolj még ma.

2022. okt. 14. 15:35
 12/23 A kérdező kommentje:
10-es. Köszönöm szépen! Igen valóban.
2022. okt. 14. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vàlsz el? Ennek így mi értelme? Ez neked élet?
2022. okt. 14. 16:16
 14/23 A kérdező kommentje:
11-es az utolsó 2 kérdésedre igen a válasz. Csak félek az ismeretlen élettől. Mert a férjem szerint 2 gyerekkel nem fogok kelleni senkinek. Én pedig nem akarok megöregedni egyedül!
2022. okt. 14. 17:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én 32 évesen váltam, két gyerekkel, miután a férjem lebukott, hogy megcsal.

Én úgy gondoltam, hogy inkább öregszek meg szingliként, ket gyerekkel, de büszkén és elégedetten, mint megcsalt, semmibe nézett feleségként.

Megfogadtam, hogy az életben nem lesz még egyszer férfi a közelemben sem. Teljesen jól éreztem magam egyedülálló anyaként.

Aztán lehet, hogy pont ez volt vonzó, mert pár hónappal később fülig szerelmes voltam, ma meg már 8 éve vagyunk házasok, és négy gyerek van. Bővültünk egy ikerpárral.

Az az egy biztos, hogy jelen helyzetben nem kellesz senkinek, aki normális. Maximum olyanra van esélyed, aki dugni akar, aztán eldob.

2022. okt. 14. 18:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"félek az ismeretlen élettől. Mert a férjem szerint 2 gyerekkel nem fogok kelleni senkinek. Én pedig nem akarok megöregedni egyedül!"

Te elhiszed a férjednek (aki nem szeret), hogy nem kellesz senkinek? Neki nem. De nehogy neki add az egész életedet semmiért.

Mitől félsz? A gyerekekkel jól megvagytok, megbecsülést és társat is találhatsz.

2022. okt. 14. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi szinte menekül tőled. Én is ezt tenném. N
2022. okt. 15. 03:06
 18/23 anonim ***** válasza:
24%

Jaj már, mindig a válás meg a gerinc. Èn is olykor félrelépek meg a párom

Is, viszont 2 és 5 éves gyerekeink vannak, akiket imádunk és nem robbantjuk a családot szét pár izgalmas kaland miatt.

2022. okt. 15. 07:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan pasit aki aki hetente 3-4 szer is akar ;)
2022. okt. 15. 08:06
 20/23 anonim válasza:
Talán van benne erkölcs és nem akar kikezdeni egy családos nővel. Érdekes, hogy ez fel sem merül. Ha meg néha beszélgettek akkor be tudod húzni,hogy vágyjon rá, de amint kikerült a hatásod alól bekapcsol a józan ész. Fura itt az emberek észjárása. Megcsal a párom ezért én is megcsalom. Erkölcsileg nulla, de van gyerekem ezért élek olyan emberrel a hátralévő életemben aki nem tisztel és én sem őt. Nem értem őszintén, hogy tudnak így tükörbe nézni minden nap?
2022. okt. 23. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!