Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltünt pár hónapja, mert azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltünt pár hónapja, mert azt hiszi muszájból akarok vele lenni hogy eltudjak menekülni itthonrol, ha felkeresem ennyi idő után akkor is azt fogja gondolni hogy érdekből akarom őt?

Figyelt kérdés

Nen kellett volna de elmondtam neki hogy nem jo nekem itthon, stb. Neki eleg jo munkaja es elete van, nekem egyik sem. Mondta hogy szeretne ha hozza koltoznek tobbszor is, en meg mondtam neki hogy beszeljuk hogy hogyan legyen ,de szeretnem ha megszoktetne es nem akarok szolni itthon a csaladomnak hogy vagyok. Erre elkezdett kerdezoskodni hogy en csak muszajbol akarok e vele lenni, meg mi lesz ha itthon kerestetnek, vagy nem tetszik nekem az elet vele..

En ekkor mar tudtam hogy azt gondolja hogy nem ő erdekel engem, hanem a lehetoseg egy szep eletre.

Aztan teljesen megvaltozott, amikor utoljara beszeltunk akkor is ő mondogatta tobbszor is, hogy alig varja hogy ott legyek, milyen jo lesz a kozos eletunk, es bocsanatot is kert hogy ugy tunt azt hiszi erdekbol szeretnek vele lenni. Utolso beszelgetesnel, megbeszeltuk alvas elott, hogy masnap atbeszeljuk az egeszet hogy mikor menjek hozza es akkor teljesen ezen leszunk hogy egyutt tudjunk elni

Erre..eltunt. Barmit irtam nem reagalt, napokig irtam neki! Semmire nem valaszolt. Letiltottam annyira haragudtam ra amiert annyit sem erdemeltem meg hogy elmondja hogy nem akar velem tobbe beszelni

Biztos vagyok benne, hogy azert dontott igy, mert azt hiszi nem ot akarom hanem egy uj eletet es mindegy hogy kivel, csak eltudjak menni.

Szegeny csalad vagyunk, nem keresek annyit hogy eltudjak koltozni egyedul stb, minden oka megvolt ra hogy ezt gondolja.

Mar banom hogy azt irtam neki hogy szoktessen meg mert ha nem irom nem ijed meg, nem kezd el tolen felni es nem gondol rolam olyanokat amik nem valosak

Eltelt tobb honap miota letiltottam, még mindig faj de még mindig annyira hianyzik. Olyan szinten megerintette a lelkem, hogy nem akarok es nem is tudnek tovabblepni.

Felszeretnem keresni, csak bejelolnem facebookon, es talan ha meglat atgondolja ujra kettonket, talan ujra ad nekunk egy eselyt. En biztos vagyok benne hogy amiatt tunt el amit leirtam

Az a baj ha nem jelol vissza ,akkor minden remenyem elszall es sokkal rosszabb lesz

Hallgassak a szivemre es keressem fel?

2022. okt. 10. 20:10
A kérdező szavazást indított:
Hallgassak a szivemre
Ne probalkozzak, egyszer mar veget ert
9 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Egy kis hiba es felreertes miatt veszitsuk el egymast orokre? Nem tudok ebbe beletorodni
2022. okt. 10. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Ez nem kis hiba, és félreértés! Egyértelműen azért akarod, hogy kiszabadulj a jelenlegi helyzetedből.

Basszus, kezdj élni, ismerkedni, ne más nyakára akarj költözni, mert otthon rossz, majd hónapok, évek múlva, ha megszilárdul a kapcsolat akkor lehet. Az exed nyilván ígért fűt-fát dugás reményében, ennek nem érdemes bedőlni, otthonra nem akart, mert macerás kitenni.

Egyáltalán találkoztatok valaha?

2022. okt. 10. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:

2! Ha annyira el akarnek menni barkivel osszeallnek es elmennek!

En nem azert akarom ot hogy kihasznaljam. Azert mert nehez helyzetben vagyok mar nem is akarhatok senkit csak es kizarolag erdekbol? Ugye ezt nem gondolod komolyan?

Nem en akartam a nyakara koltozni, hanem ossze akartunk koltozni, alberletet akartunk kivenni! Ne te dontsd mar el hogy ki mikor koltozzon ossze bazdmeg

2022. okt. 10. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Az érzéseid viszonzatlanok voltak, ő csak a puncizásra hajtott, ne okold magad emiatt. Valóban ijesztő, amit mondtál én sem szöktetnék meg senkit, tudom ez divat a romáknál, de nem kell a felesleges fejfájás a lány családjával. Amiért szarul fizető a munkád, attól még bérelhetsz egy félszobát valakivel, az igazán nem megterhelő és neked is jót tesz, ha egy olyan közegből kikerülsz, ahol nem érzed jól magad.
2022. okt. 10. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem a dugasra hajtott ertsetek mar meg
2022. okt. 10. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy téged mivel hitegetett az tárgytalan, aki szeret, nem hagy faképnél és menekül el tőled, ahogy itt történt.
2022. okt. 10. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Azt kellene megérteni, hogy nem voltatok ilyen viszonyban!

Ne kerüld ki a kérdést, volt személyes kontaktus, ha volt milyen meddig? Végig írogatásról beszéltél, és érezhető fizikai távolságról. Amibe b.meg bele tartozik, hogy hazudik mint a vízfolyás, ébredj fel, akár punciért is! Lehet nős 3 gyereke van, baromira nem fér bele veled összebútorozni, nyilván eltűnik, ha konkrét a helyzet.

2022. okt. 10. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem te ebbe túl sokat láttál vagy latsz...

Nem újdonság mikor a pasi ilyesmivel hiteget

Sőt

18 éves korom körül én is mindig online álmodoztam az aktuális netes ismerettségemmel hogy milyen jó lesz ha majd együtt élünk, együtt ébredünk , ha vele élhetnék stb stb

Aztán nyilván sosem történt semmi.

Ez egy álomvilág. Hülyítés saját magunk és az adott illető felé.

Ha komolyan gondolta volna veled a dolgokat akkor nyilván nem tűnik el, de legalábbis keresett volna már azóta hogy tisztázzátok a dolgokat.

Egyértelmű hogy sosem voltál annyira fontos mint amennyire te azt hitted hogy az vagy.

Amíg nincs személyes találkozó addig minden csak hitegetés és kamu. Mert nyilván azt mond amit akar. Honnan tudnád mi az igaz?

Valószínűleg talált mást, mással jobban alakultak neki a dolgok stb stb

Ha akarna téged, ha gondolna rád, keresne...

2022. okt. 10. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
És te ezek után még futsz utána??
2022. okt. 11. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj, de nagyon kisarkítottan, torzan látod a világot!

"Nen kellett volna de elmondtam neki"

De.

Basszus, egy kapcsolat alapja a nyíltság, és a bizalom. Akinek attól ledobja az agya a láncot, hogy őszintén mesélek a körülményeinkről, az egyszerűen alkalmatlan komoly kapcsolatra.

Neked pedig nagyon torz a gondolkodásod, ha erről az jut eszedbe, hogy nem szabadott volna őszintének lenned. Nem, itt nem a te készülékedben van a hiba. Azt elhiszem, hogy tetszik neked, meg talán a szex is jó vele, de egy párkapcsolat ennél sokkal több.

"Neki eleg jo munkaja es elete van, nekem egyik sem."

Van ilyen.

De normális körülmények között ez nem számít.

"Mondta hogy szeretne ha hozza koltoznek tobbszor is"

"hogy en csak muszajbol akarok e vele lenni"

Tehát ő hozta fel (még csak nem is te), utána meg ő problémázik azon, hogy te beleegyeztél. Ne haragudj, de ez egy éretlen kis hülye.

Nem fogok minden egyes mondatodra reagálni. A leírásodból lerí az, hogy ő egy bizonytalan, és megbízhatatlan, éretlen pasas. Egyszer ezt mondja, másszor azt. Egyszer elküld a fenébe, másszor meg jaj, de vár már téged. Aztán harmadszor meg lelép. Egyszer nyaggat, hogy költözz oda hozzá, másszor meg bocs, de biztos egy szemét aranyásó vagy, aki csak érdekből akar odaköltözni.

Éretlen, döntésképtelen, töketlen. Az ilyen után nem szabad futni.

Neked pedig komoly bajok vannak a fejedben. Tényleg nem ártana egy pszichológust felkeresni, mert több komoly személyiségzavarban is szenvedsz.

"minden oka megvolt ra hogy ezt gondolja"

Fordítsuk le: ezzel te magad mondod azt, hogy aki nem dúsgazdag, az kizárt, hogy szerelemből akarjon a másikkal lenni.

"Mar banom hogy azt irtam neki hogy szoktessen meg"

Bánod, hogy őszintén beszéltél a vágyaidról. Azt azért jobb, ha tudod, hogy a megjátszáson és titkolózáson alapuló kapcsolatokban soha nem leszel igazán boldog. Na, az ilyenekre sokkal inkább jellemző az, hogy érdekből megy bele az ember...

"még mindig faj de még mindig annyira hianyzik"

Némi Stockholm-szindróma is befigyel. Egy jó pszichológus ezen is sokat segíthet.

"Felszeretnem keresni"

Ne tedd! Legyen már benned tartás! Ennyire ne alázkodj már meg... Azt meg ne mondd már, hogy egy 9 milliós országban pont egy ilyen töketlen gyökér lenne az egyetlen potenciális jelölt...

Hadd meséljek kicsit!

Én ugyan nem vagyok dúsgazdag, de nem is keresek rosszul. Barátnőm ezzel ellentétben arcpirítóan keveset keres. Ráadásul a családi körülményei is olyanok, hogy ha tehetné, menekülne onnan. Titokban járunk. Hogy eszembe jutott-e, hogy ki akar használni, és arra kellek neki, hogy lelépjen? Egyszer sem. Ismerem őt. Ismerjük egymást. Nincsenek titkaink egymás előtt. Ismerjük egymás gondolatait, érzéseit. Ezt pedig nem titkolózással, manipulációval, meg játszmázással értük el. Hanem őszinteséggel. Így is lehet csinálni.

2022. okt. 11. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!