Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes vagyok a barátnőm exébe, és össze akarok vele jönni?
Adott egy srác, a gyerekkorom óta legjobb barátnőmmel volt együtt. A sráccal barátok lettünk, részemről tényleg nem volt más, olyan alapon haverkodtunk össze, hogy a közös pont a barátnőm volt, mindkettőnknek az egyik kedvenc személye volt az életében. Aztán idővel volt csomó közös téma.
Időközben az ő kapcsolatuk megromlott, és tudtam, hogy a srác megcsalta 2x is, de könyörgött, hogy a barátnőmnek soha ne mondjam el, mert úgyis szakítani fognak, és nincs értelme így megalázni még mellé. Ezek után még fél évig együtt voltak, és akkor már nagyon éreztem a srácon, hogy valójában engem szeret, már napi szinten emelte ki olyan előnyös tulajdonságaimat, amik a barátnőmben nincsenek meg, de a srácnak viszont szükséges lenne egy elköteleződött kapcsolathoz.
Végül szünetet kért, majd egy hónap múlva szakított.
Ez volt április elején.
Azóta nekem udvarol, én pedig beleszerettem. De maga a szituáció furcsa a barátnőm miatt. Nem fogom kibírni, össze fogok vele jönni, szóval a kérdésem a következő: Hogyan tudnám úgy tálalni ezt a barátnőmnek, hogy a barátságunkban ne keletkezzen kár? Vagy jobb titokban tartani, és csak akkor elmondani, ha pl. egy éve tart már, szóval tuti komoly? Mit tegyek?
Ezt sehogy sem fogod tudni jól tálalni. Csak azon múlik, hogy a barátnőd milyen alkat, ő el tudja-e ezt fogadni. Én alapvetően simán el tudnám fogadni, hogy ha egy barátnőm összejönne valamelyik exemmel, amennyiben megfelelő idő eltelt. Én nem akarnék az útjukba állni csak azért, mert nekem nem sikerült.
Viszont veled egészen biztos, hogy a büdös életben soha nem állnék szóba. Egyrészt, áprilisban szakítottak: a barátnőd, ha nem sgghlye, akkor pontosan tudni fogja, hogy miattad szakítottak, és hogy ami köztetek volt, az már akkor is tartott, amikor ők együtt voltak. Ok, nem dugtatok meg semmi, de neked udvarolt a pasas... Ha meg azt is megtudnám, hogy nem szóltál, amikor megtudtál két megcsalást :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!