Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok soha kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok soha kapcsolatot, nem akarok fajdalmat, nem akarok csalodni. Baj van velem? Lehet igy elni boldogan? 24L

Figyelt kérdés

Volt ido mikor ismerkedtem, tarskereso, szemelyesen is ugy voltam hogy beszelgettem, probaltam ismerkedni. De soha senki nem keltette fel az erdeklodesem, es nyug volt az is hogy megszolaljak vagy vissza irjak.

Eletem soran egy ferfi erintette meg a lelkem, kolcsonos volt de sajnos nem lett belolunk semmi, ez 22 evesen volt, o annyira faj még most is hogy azota sem ismerkedtem senkivel, es nem is akarok.

Soha nem tetszett senki rajta kivul, talan egy fiu tetszett.

Arra jottem ra, hogy nem akarok magam melle senkit..nagyon nem birom a stresszt, a fajdalmat a csalodast, nagyon erzekeny vagyok.

Akkor vagyok jol, amikor lelkileg nincs hozzam kozel senki, olyankor erzem jol magam.

Jelenleg vannak problemaim ami miatt nem tudok boldog lenni de ha elmulnak ugyanigy nem fogok a szerelemre vagyni mint most? Vagy nem leszek boldog ha sosem leszek szerelmes? A szerelmen kivul pl baratsagban is lelhetek boldogsagot, nem?

2022. okt. 9. 01:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerelem nélkül is lehetsz boldog, miért ne lehetnél. A barátság is hasonlóan értékes, sőt.

Ahogy mondod, van jó pár problémád, gondolom ezek összessége miatt vannak benned ezek. Bár nem tudom milyen fájdalomról meg csalódásról hablatyolsz, amikor együtt sem voltál még senkivel egész életedben. Az ismerkedés csalódásának sok köze nincs egy szakítás érzéséhez, ami picit is komolyabb kapcsolatnál olyan mintha gyászolnál.

Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor nem lesz, ennyire egyszerű. Senki nem tart semmit a fejedhez, hogy együtt kell lenned valakivel. Van aki meghal szex vagy akár csók nélkül, mindenki maga eldönti szépen hogyan akar élni.

2022. okt. 9. 02:14
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Mivel egyértelmúen nem vagy egészséges, ezzel kellene foglalkoznod. Mentálisan és fizikailag is egészséges fiatal felnőtt nő keresi a párját.
2022. okt. 9. 05:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerkedés egy folyamat, személyiségfejlődés, minél hamarabb elkezded, annál nagyobb az esélyed olyan férfit találni, akivel passzolsz. Nem muszáj görcsösen párt keresni, nyugodtan barátkozhatsz is, ha pedig valaki szimpatikus kész, meg kell próbálni. Írásod alapján jelenleg nem való neked párkapcsolat, így inkább azt javaslom tedd rendbe az életed, ha egyedül nem sikerül, akkor szakemberrel!
2022. okt. 9. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A boldogsághoz nem kell párkapcsolat. Viszont fel kell vállalnod a magány néhány velejáróját, ha tartós egyedüllét mellett döntesz. Egyrészt ott van az anyagi oldala, hogy egyedül élni egy háztartásban elég drága dolog. A másik pedig, hogy ha megbetegedsz, nem lesz, aki gondozzon. S természetesen a depresszió esélye is megnő, ha egy nehezebb életszakaszodban esténként otthon mindig csak a négy fal fogad. Ritka az olyan barát, akit ilyenkor minden nap nyugodtan fel lehet hívni.
2022. okt. 9. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hát. Egy kapcsolatban sok a stressz, a kérdés, a bizonytalanság. Nem mindenki bírja. Ez természetes. Meg ma már az emberek többsége is inkább kibszik a másikkal a tisztelet helyett. Én nem csodálom h erre jutottál.
2022. okt. 9. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Az ember társas lény, ösztönösen vágyik a társaságra. Még az introvertált emberek is.. Önmagad teljes elszigetelése nem tűnik túl jó megoldásnak. Amikor az embernek sok problémája van akkor éppen nem az köti le hogy bárkivel is kapcsolatot kezdjen. Ez tökre normális ha rendbe teszed a többi dolgot majd fog változni ez a hozzáállásod, igényed.

Persze dönthetsz úgy hogy nem ismerkedsz. Az ember önállóan tud döntést hozni erről. De kétlem hogy valójában erre vágynál. S igen attól még hogy a kapcsolatokban vannak rossz periódusok nem jelenti azt hogy az egész rossz és ne lenne értelme. Ennyi erővel minek veszel levegőt hogyha úgyis meghalsz egyszer vagy minek eszel ha egyszer úgyis távozik belőled..

Bármi áron nem kell kapcsolatban lenni de teljesen elszigetelni se kell magad én úgy gondolom.

2022. okt. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!