Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmi csalódásom van vagyis ki akarok szeretni egy pasibol tényleg jó ötlet egy külföldi utazás mint a sorozatokban?
Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 09:33
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem az nem sokat tud segíteni, max ha nagyon messzire mész nagyon sok időre. De én tuti nem erre költeném a pénzemet (mármint ilyen okok miatt, érted).
2/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat másik pasival és részedről a nyitottság egy másik ember felé segítene!
(Ja és a kérdésben szereplő pasi kizárása a fejedből!)
3/8 anonim válasza:
Én próbáltam, és sajnos nekem nem vált be. Szerintem önmagában az elutazás nem igazán segít, hanem az, ha mondjuk az út során megismerkedsz egy szimpatikus fiúval, aki feledteti a régit.
Nyilván az ismerkedésre több esélyed van, ha bezárkózás helyett kimész a nagyvilágba.
4/8 anonim válasza:
Miért érdekel egy olyan pasi akivel nem jól jönnek ki a dolgok mazochista vagy?
5/8 anonim válasza:
Egy nagy kefe többet segítene!
Persze az lehet az utazás során is...
6/8 anonim válasza:
Mintha olyan könnyű lenne a kettesnek az a zárójeles része.
7/8 anonim válasza:
Senki se mondta, hogy könnyű, de a lepontozgatással nem segítesz a kérdezőnek te idióta, meg azzal ,hogy belehajszolod egy olyan ember karjaiba aki le se szarja!
8/8 anonim válasza:
Húúhaaa...Itt bajok vannak...
Ha picit segít az idegállapotodon, nem pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!