Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy nő nem szeret főzni?

Figyelt kérdés

Nem tudom gáz e vagy sem de nőként én nem szeretek főzni, barátomtól akivel egy éve vagyunk együtt mostanában mindennap megkapom, hogy számára nem nő egy nő aki nem főz.Szerinte így nem tudnék egy gyereket sem ellátni és még éretlen vagyok.

Ezek borzasztó rosszul esnek, hiszen a szerelmünket úgy fogadjuk el ahogy van. Én mindennap megkapom mik a hiányosságaim.

2022. okt. 6. 06:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Tegyuk tisztaba a dolgokat.

1. Nem attol fugg a fozes, hogy milyen nemiszervvel a laba kozott szuletik valaki, begyepesedett es odivatu gondolkodas, ami igazan kihalhatna mar.

2. En utalom, nekem nyug az egesz. Kitalalni, bevasarolni, elkesziteni, elmosogatni utana. Legyen valtozatos, egeszseges, taplalo. Heti 1-2x fozok valamit. Hetvegen milanoi volt, utana 3 napig csirkepaprikast ettunk, ma pedig mirelit valami lesz krumplipurevel mert ehhez van kedvem. Nem vagyok nagy szakacs, es nincs is igenyem orakat allni a konyhaban.

3. Ne legyen elvaras. Ha en nem varom el, hogy eltartsanak -mert ugye kovetjuk a hagyomanyokat es “a haztartas a no dolga” cimszo alatt mukodnek nagyon sokan- akkor tolem se varjak el, hogy kiszolgaljak akarkit is. En harom muszakban dolgozom egy gyarban, nem vagyok haztartasbeli.

2022. okt. 7. 07:40
 22/26 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó bocsánat hogy így hozzá szólok a reakciodhoz de úgy érzem muszáj.

Egyetértek azzal hogy nem attól függ hogy mi a neme valakinek, a mai világban nincs 'törvényben' hogy a nőknek kötelező a konyhában fustologni. Úgyhogy a barátja eléggé bután gondolkodik, plusz lehetne szebben is kifejezni nemtetszeset mert azzal sokra nem megy. A kérdező csak még jobban irtozni fog az egésztől.

Viszont itt én szerintem nem csak a pasi szemszögéből kellene nézni a szitut, hanem főleg az a lényeg hogy a kérdező ha szingli vagy se könnyű kaját akkor is jó lenne tudni készíteni. Nem más, hanem önmaga miatt.

Páran, te is írtad hogy nem szeretsz (én se) mégis csinálod, meg ha 2x a héten de akkor is.

Úgyhogy itt nem az a fő hogy ki mit vár el tőle hanem hogy mi lenne jobb a kérdező számára, a főzés az élethez tartozik vagy akarjuk vagy nem és csak javára válna ha valamit el tudna készíteni.

Különben gondolom a pasija nem azonnal támadta be, azt írta 1 éve vannak együtt, hogy most kezdte mondogatni neki, vagyis eddig nem hangoztatta.

A kerdezonek is meg kellene értenie hogy 1 év után, ha komolyabb a kapcsolat és ha a barátja tovább tervez vele akkor a konyhai teendők bizony oda tartoznak. Feltételezhető hogy eddig vagy beultek vhova, rendeltek vagy a pasija főzött.

Senki nem állítja hogy azonnal konyha tündérré kell változnia, együtt is csinalhatjak ami mindenképpen hasznos lenne számukra.

Te neked tetszene ha csak te dolgoznal és a kedvesed csak otthon logna? Vagy fordított helyzetben téged egyáltalán nem zavarna hogy a barátnőd meg egy bundaskenyert se tudna csinálni?

Bizti hogy neked se lenne mindegy...

Onnan is látszik hogy ja nem szeretsz főzni mégis főzzöl mert muszáj, valamit enni kell.

Nem lehet állandóan pénzt költeni amikor otthon olcsóbban el lehet készíteni.

Kompromisszumot kell kötni a kérdezonek vagy hagyja el, találjon olyan pasit akinek mindegy vagy tud főzni és szeret is (bár tuti nem működne, mert egy idő után elege lenne neki is).

Nő vagyok egyébként, de akkor se tetszik hogy a pasit okolja kb mindenki miközben a kérdező meg arra sem képes hogy megprobalja...

2022. okt. 7. 09:15
 23/26 anonim ***** válasza:
68%
Amíg anyukám élt, én sem főztem, teljesen kiszolgáltak otthon. Voltam már vagy 30 éves, amikor elkezdtem főzni, az elején kicsit nehezen ment, még most sem mondom, hogy isteniek főzök, de sok olyan étel van, amit jól el tudok készíteni, nagyon szeretem nyáron a friss zöldfőzelékeket, ha írsz magánba, leírok pár receptet, hogy mit hogyan csinálj meg. És tényleg egy gyereknek fontos, hogy lássa az anyja mellett (nem úgy, mint én), hogy hogyan készíti el az ételeket, az egy közös élvezetes együttlétnek kellene lennie egy gyerekkel. Igaz, hogy tésztás gyúrni, nyújtani máig nem tudok, de pl. egy friss borsóból készült zöldborsó főzeléket vagy zöldbab főzeléket, tökfőzeléket két perc alatt elkészítek, de nem mirelitből, mert annak nincs olyan íze, mint a frissnek. A zöldborsónál, akár csak a kukoricánál, ha otthon csinálsz főtt kukoricát, az a lényeg, hogy max. 10 percig szabad a forrás után a vízben hagyni, mert minél tovább forralod, annál keményebb lesz. Aztán még egy tanács: a rántást, jobban mondva a habarást (mert sosem rántok, mindig csak habarom a főzelékeket) tejjel készítem, nem tejföllel, abba teszek egy kanál lisztet max., mert abban jobban el lehet keverni, és ha a rántás v. a habarás hideg, akkor forrónak kell lenni az ételnek, amibe beleteszed, ha a rántás meleg, azt meg hideg ételbe kell beletenni (ill. előtte vízzel le kell hűteni), hogy ne legyen csomós, ne ugorjon össze. Ha kérsz, adok recepteket könnyű ételek elkészítéséhez.
2022. okt. 7. 11:33
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

22: en vagyok a 21-es. Van igazsagod, de szerintem szituacio es helyzetfuggo a dolog. Alapvetoen azt gondolom, amit te is irtal, hogy a fozes mint olyan, nem egy nagy tudomany, aki eletben akar maradni mert pl elkoltozott mar otthonrol es nem anyuka foz ra, az talalja fel magat a konyhaban. Ha nem is haromfogasos menut keszit, legalabb egy rantottat dobjon ossze.

De ott van az a helyzet, amikor a no 12 orazik mert mondjuk korhazi dolgozo, a ferje/parja pedig 8 oraban dolgozo irodista. Ebben az esetben is a no dolga nekiallni fozni, holott a parja orakkal korabban hazaert?

Es a masik, a kerdezo pasijanak nem egy ev utan kellett volna kinyitnia a szajat ha zavarja valami, hanem a kapcsolat elejen. Jogosan mondhatja a kerdezo, hogyha egy evig nem zavarta, most miert. Es nem is igy kell megfogalmazni, hogy szerinte nem no aki nem tud fozni. Akkor talaljon maganak mast.

2022. okt. 7. 14:50
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok 21-es :)

Örülök hogy egyetértünk és nem vitazunk.

Amúgy abban biztos vagyok, hogy szakítás lesz a vége, mindegy ki dob kit.

Egyszerűen mások az ertekrendjeik és mivel nem képesek kommunikálni és kompromisszumot kötni értelmes emberek módjára akkor ez nem fog működni.

Azzal is tisztában vagyok, hogy a pasi nem a legszebb formáját hozta, DE azt sehogy se veszem be hogy az a férfi

a hunyó, míg a kérdező a szent.

Ha meg komolyan belegondolok a helyzetbe, visszavonom amit fentebb írtam. Most úgy őszintén nem hiszem el, hogy ez a pasi egyetlen egyszer nem hozta fel a főzést, vagy hogy nem próbálta oly finoman noszogatni, nem próbálta ravezetni.

Annak a csúnya mondatnak hogy 'nem nő, ha nem főz' biztos hogy volt előzménye. Szinte biztos hogy elege lett és egyszerűen kijott belőle a felgyulemlett nyomás/feszültség olyan amilyen formában.

Például jöttek hozzájuk rokonok, vagy barátok és nem tudta megkinalni sz*rr@l se.

Ezt akárhogy is nézzük ez nagyon ciki,foleg a kérdezőnek.

Mert ja én se gondolom, hogy bűn ha nem főz nap mint nap sajnos vannak olyan elmaradiak, akik miatt bizony a kérdező éghet rendesen.

Szó mint szó a legvégén mindenféleképpen a lány szív, mert csak fos*l érezheti magát ha valaki rámutat hianyosagaira.

Meg egyszer írom itt nem csak a férfiról van szó, ez igy sehogy se jó.

Észre kéne magát vennie és nem besertodni, mert ha tetszik ha nem az élethez tartozik az otthoni konyhai kaja...

2022. okt. 7. 15:11
 26/26 anonim ***** válasza:
41%

Ne idegeskedj kicsi.

Semmi gond nincs veled. Attól még lehettek, illetve lehetnétek boldogok, ha a párod nem lenne ilyen bunkó.

És ő tud főzni? Szeret főzni?

Legközelebb kérdezzél már rá.

Egy férfi nem attól lesz férfi, hogy állandóan kemény a f@sza, hanem attól, hogy a háztartásban is megállja a helyét.

Amikor nős voltam, minden nap meleg étellel vártam haza a kis páromat.

Jó érzés volt látni, hogy ízlik neki az álltalam készített élelem.🍳🥘🍲

2022. okt. 7. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!