Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy nő nem szeret főzni?

Figyelt kérdés

Nem tudom gáz e vagy sem de nőként én nem szeretek főzni, barátomtól akivel egy éve vagyunk együtt mostanában mindennap megkapom, hogy számára nem nő egy nő aki nem főz.Szerinte így nem tudnék egy gyereket sem ellátni és még éretlen vagyok.

Ezek borzasztó rosszul esnek, hiszen a szerelmünket úgy fogadjuk el ahogy van. Én mindennap megkapom mik a hiányosságaim.

2022. okt. 6. 06:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Én biztosan kilépnék egy ilyen kapcsolatból. Nőkent mondom, aki szeret főzni.
2022. okt. 6. 06:42
 2/26 anonim válasza:
32%
Vannak olyan dolgok, amiket nem szeretünk valamilyen okból, ez érthető. Az is igaz, hogy úgy kell elfogadni a szeretteinket, ahogy vannak, ne akarjuk drasztikusan megváltoztatni őket. Nem minden nő szeret főzni, de viszont sokkal gazdaságosabb bizonyos esetekben, mint rendelni. Ha szeretnétek gyereket, a gyereknek tényleg fontos lesz a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrend, szóval a kicsi miatt érdemes lesz elkezdeni otthon főzögetni. Vannak olyan kifőzdék esetleg, ahonnan lehet menüket rendelni, de ismerősömnek ugyanúgy kellett főzni mellette, mert nem volt elég az adag. Felnőttként teljesen más a helyzet, mert nem kell annyira odafigyelned, hogy mikor mit és hogy egyél, mint egy baba esetében, de nagyon sok pénzt lehet vele fogni, ha főzöl, főleg ebben az időszakban, hogy az árak az egekben vannak. A pároddal szerintem üljetek le és beszéljétek meg, hogy miért szeretné, hogy főzz. Lehet nagyon vágyik valamelyik ételre, aminek nagyon örülne, ha te készítenéd el. Esetleg olyat is csinálhattok, ha időtök engedi, hogy együtt főztök. Így egy kicsit "játékosabb" lesz az egész és hátha megkedveled. Mellesleg jót tesz a kapcsolatotoknak is.
2022. okt. 6. 06:47
 3/26 Noren1989 ***** válasza:
85%

Férfiként mondom, aki szeret főzni: engem eddig sem zavart.

Néha gesztusként persze jólesik, ha főz valamit az aktuàlis pàrom.

2022. okt. 6. 06:53
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Ne hagyd magad, ez bántalmazó kapcsolat
2022. okt. 6. 07:21
 5/26 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen igaza van a párodnak! Ha a nők csak olyan férfinek hajlandóak szülni, aki el tudja tartani az egész családot, akkor had mondják már a férfiak is, hogy csak olyan nővel hajlandóak családot alapítani, aki el tudja látni rendesen a gyereküket.
2022. okt. 6. 07:26
 6/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem gáz, csak olyan párt kell keresnie, aki ezt elfogadja tőle.

Én kb. azt gondolom, mint a te párod, de nem b...ogatnálak, hanem elmondanám, hogy nem illünk egymáshoz és nem tudok veled közös jövőt tervezni.

2022. okt. 6. 07:32
 7/26 anonim ***** válasza:
25%
Gáz.
2022. okt. 6. 07:39
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Miért lenne gáz? Én sem szeretek főzni, de attól főzök, mert figyelek arra hogy mit eszek meg.
2022. okt. 6. 08:00
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

Van aki írtózik a konyhától.

Nővérem ilyen, az az egy szerencséje hogy még a szomszédjában lakok.

2 gyereke van, de nem tud főzni. Így elég nehéz neki, mert vagy rendel, vagy én fözök nekik. A gyerekek suli után rögtön hozzám jönnek ebédelni.

2022. okt. 6. 08:08
 10/26 anonim ***** válasza:
22%
Szoval soha nem sutsz, fozol?
2022. okt. 6. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!