Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha egy nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy nő nem szeret főzni?

Figyelt kérdés

Nem tudom gáz e vagy sem de nőként én nem szeretek főzni, barátomtól akivel egy éve vagyunk együtt mostanában mindennap megkapom, hogy számára nem nő egy nő aki nem főz.Szerinte így nem tudnék egy gyereket sem ellátni és még éretlen vagyok.

Ezek borzasztó rosszul esnek, hiszen a szerelmünket úgy fogadjuk el ahogy van. Én mindennap megkapom mik a hiányosságaim.

2022. okt. 6. 06:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Most komoly kapcsolatban vagyok. Barátnőm utál főzni. És?

Egy kapcsolatnak pedig alappillére a megbecsülés és a tisztelet. Aki egy kapcsolaton belül úgy beszél veled, ahogy normális ember csak az ellenségével szokott, abban a kapcsolatban egyszerűen nem szabad benne maradni. Tényleg, miért vagy még egy olyan mellett, aki egy darab sz..rnak tart?? Nem az a baj, hogy nem szeretsz főzni. Hanem hogy a tartásod és az önbecsülésed nulla.

2022. okt. 6. 08:28
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

Hát én egyetértek a 2-es és 5-ös valaszolokkal.

Én se szeretek de anyagilag azt nem lehet bírni hogy rendelsz kaját éveken át.

Arról nem beszélve, hogy bizony ha gyerek is lesz, neki egészséges kaja a lényeg, sok zöldség, gyümölcs, leves, tésztafelek stb.

Nem tudom hány éves vagy és hogy miért irtozol a fozestol de előbb utóbb muszáj lesz megtanulni főzni mert ezt egy normális pasi nem fogja elturni.

Mint a 2-es írta fozhettek együtt is, sokkal szórakoztatóbb és intimebb légkört varázsolna.

Ő örülne hogy legalább hajlandó vagy rá te meg tanulnal főzni.

Én se tudtam meg tukortojast se készíteni lol, mindenhol volt belőle, de idővel belejottem.

Különben nem azt állítom, hogy a nő sorsa otthon a konyhában lenni állandóan, de ha valakivel vagy, vagy egyedül akkor is kellene tudnod legalább paprikás krumplit készíteni...

Ez szégyen, különösen hogy bizony léteznek férfiak akik (nagyon jól) főznek.

2022. okt. 6. 09:46
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Én is utálok főzni de ha enni akarok akkor csak csinálok valamit. Plusz szeretem a páromat alap hogy főzök neki. Meg együtt is szoktunk.
2022. okt. 6. 10:10
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
Semmiképpen se tervezz vele hosszú távra. Ez a hímsoviniszta felfogás nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz. Ha engedsz neki, állandóan csicskáztatni fog, egy nyugodt perced nem lesz tőle. És itt nem a főzésről van szó, én sem szeretek, de megcsinálom. Ha viszont végképp nincs hozzá kedvem, akkor veszek valamit. Egy normális fazonnal ilyenkor be lehet ülni valahova. Addig zárd le, míg nem késő, az elmúlt egy évet meg írd a veszteséglistára.
2022. okt. 6. 10:33
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki mást szeret. Miért lenne ciki ha egy ember nem szeret valamit?

Miért számít, hogy nő vagy. Azt írod nőként. Férfiként ugyanez lenne. Ugyanannyira és ugyanúgy egyáltalán nem ciki.

2022. okt. 6. 11:34
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

Utálok főzni, de megcsinálom, mert muszáj enni a családnak. Ha a férjem hamarabb ér haza, odaáll ő a tűzhely elé, nem probléma neki, sőt, ő kimondottan szereti is csinálni. Én nagyon nem. Mikor fiatalabb voltam, idősebb vidéki nőrokonaim nehezményezték, hogy de hát milyen nő az olyan, aki nem szeret főzni, majd ha lesz gyereked, megszereted. 14 a fiam, de nem vált be a jóslat.

Mikor pici volt, otthon voltam vele gyesen, kétnaponta főztem valamit magunknak és külön a babának valamit vagy üveges babakaja. Hétvégén az apja főzött.

2022. okt. 6. 15:12
 17/26 anonim ***** válasza:
83%

"számára nem nő egy nő aki nem főz."

Számomra meg egy szexista férfi, az nem igazi férfi:D

2022. okt. 6. 16:44
 18/26 anonim ***** válasza:
81%

Én elbúcsúznék tőle és kilépnék ebből a kapcsolatból. Oké, hogy utálsz főzni, de ezt ne vágja már minden nap a fejedhez, meg ne minősítse már ez alapján a te női mivoltod.

Én is gyűlölök főzni, utálom a mosatlant és mindent ami vele jár, ennek hangot is adok itthon. Mondjuk megcsinálom, ha én jövök haza hamarabb, de a férjem is odaáll a tűzhelyhez, ahová kell. Ennyi erővel akkor ő meg férfiatlan?😅 sok baj lesz még ebben a kapcsolatban, ha nem lépsz ki.

2022. okt. 6. 18:08
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ. Ha szakács, igen. Egyéb esetben nem.
2022. okt. 6. 18:11
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ez nem fontos tényező.
2022. okt. 6. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!