Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi számára kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi számára kiábrándító, ha egy nő nem szokott/szeret főzni?

Figyelt kérdés

..és így a férfira hárul a főzés? persze én is szívesen segítek benne, de abszolút nem értek hozzá és nem is nagyon érdekel őszintén szólva. viszont a főzés nélküli 'hideg' dolgokat szívesen magamra vállalom, de tőlem 3 fogásos bonyolult vacsit nem fog kapni.

kiábrándító? tolerálható?

2020. dec. 22. 16:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
54%
Igen, kiábrándító. Én se tudtam főzni sokáig, de amikor összejöttem párommal, akkor igyekeztem megtanulni. Mindketten szoktunk főzni. Az hogy nézne ki, ha csak ő főzne?
2020. dec. 22. 16:15
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
Szeretek főzni, és meg is csinálom. De azért az asszony is tudjon összedobni valami levest meg másofikfélét legalább, amikor nekem nincs rá időm neki pedig igen. Úgy jó ha 50-50%-ban csináljuk.
2020. dec. 22. 16:15
 3/35 A kérdező kommentje:
féfiak válaszát várom.
2020. dec. 22. 16:17
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok. F34
2020. dec. 22. 16:18
 5/35 anonim ***** válasza:
72%
Az én férjemet nem zavarja,hogy mindig ő főz.
2020. dec. 22. 16:33
 6/35 anonim ***** válasza:
36%

Igen, ciki lenne ha a gyerekeim anyja nem tudna egy rántotthúst csinálni a srácoknak.

Kimaradnának a közös sütések, főzések. Valamint egészében nem tartom gondoskodónak azt a nőt aki nem tud főzni a szeretteinek, vagy nem mutat szándékot a tanulásra.

Szóval nálam nagy hátrány lenne ha folyton üzemi kaját, pizzát vagy drága éttermi ételt kellene ennünk pusztán lustaság miatt.

2020. dec. 22. 16:40
 7/35 anonim ***** válasza:
41%

Hát engem zavarna, bár az én eseteim, a talpraesett vidéki lányok.

Falun nőttem fel ott szégyen volt 25-35 éve,ha egy lány nem tud,ezért a mostani 25+os lányokat főleg a nagymamájuk(ő ért rá jobban) kitanította. Énebben nőttem fel,persze egyedülálló pasiként én is tudok.

2020. dec. 22. 16:41
 8/35 A kérdező kommentje:

gyerekekről szó sem volt. nem is szeretnék, a rántotthúst pedig utálom, tehát azt eleve nem is sütnék senkinek.

ahogy írtam is, szívesen segítek, apróbb dolgokat elvégzek vagy mondjuk megcsinálom a salátát a főfogáshoz, ilyesmik, tehát szerintem a közös főzés élmény nem marad ki. eddigi bartátaimmal is kb így osztottuk fel a dolgot. egyébként meg én szeretek étterembe járni is igénylem is (nem most, nyilván), tehát nálam mondjuk az kizáró ok lenne, ha valaki erre abszolút nem nyitott.

2020. dec. 22. 16:51
 9/35 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk kezdetektől fogva a férjem főz (én nem tudok, és nem is szeretnék megtanulni), a takarítás-mosás-teregetés az enyém. A gyerek dolgai közösek.

Évek óta remekül működik.

2020. dec. 22. 16:58
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjemet teljes mértékben hidegen hagyta, hogy a nő tud-e főzni (tudok), mert ő nagyon szeret és tud is. Szívesen kísérletezget is a szabadidejében, nemcsak azért főz, hogy legyen mit enni. Neki ez egyfajta hobbi, kikapcsolódás. Mivel sokat gyakorol és szívesen főz, sokkal jobban főz, mint én. Így nálunk ő főz mindig. Gondolom, aki nem tud főzni, annak jól jön, ha a másik igen. De hogy kiábrándító lenne,nem hinném. Legalábbis a mi környezetünkben a főzés nem egy kizárólag nőkhöz rendelt kompetencia, aminek a hiánya úgymond kiábrándító lenne. Gobdolom más környezetben ez nem így van, feltételezem a tiedben sem, ha feltetted a kérdést. Tehát az rajtad nem segít, ha más a XXI.sz-ban él.
2020. dec. 22. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!