Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi számára kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi számára kiábrándító, ha egy nő nem szokott/szeret főzni?

Figyelt kérdés

..és így a férfira hárul a főzés? persze én is szívesen segítek benne, de abszolút nem értek hozzá és nem is nagyon érdekel őszintén szólva. viszont a főzés nélküli 'hideg' dolgokat szívesen magamra vállalom, de tőlem 3 fogásos bonyolult vacsit nem fog kapni.

kiábrándító? tolerálható?

2020. dec. 22. 16:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, sok férfi szeret főzni. Nem ezek a gyakoris lúzerek, akik anyucinál laknak, de hidd el, sok ilyen van, nekem eddig az összes barátom tudott és szeretett is főzni :D Persze nem kellett nekik minden nap, sőt én nem várom el egyáltalán, mert alapjában véve rendelni szoktam magamnak vagy eszünk étteremben, és olyan nap is van, mikor én főzök, de egyszerűen nem szeretek, úgysem tudok olyan jól, mint a szakácsok. Persze akinek nincs pénze rendelgetni, annak marad saját maga. Majd ha lesz gyerek és otthon leszek vele, akkor megtanulok rendesen főzni, de egyelőre nem érzem szükségét.
2020. dec. 22. 17:43
 22/35 A kérdező kommentje:

sugar baby?? jézusom, nem tudom, honnan szedsz ilyeneket, elég ócska nőkkel hozhatott össze a sors. eddig is a SAJÁT PÉNZEMBŐL jártam étterembe, ezután is abból járnék, szó se volt arról, hogy elvárom, hogy meghívjanak. nagyon rossz a szövegértésed vagy ennyire rosszindulatú vagy? miért, szerinted egy nő nem fizetheti magának az éttermet, csak kitartott lehet vagy mi? arról se volt szó, hogy pl. a főzéshez az alapanyagokat a pasiknak kéne megvennie, de te már egyből kombinálgatsz.

a gyerek kérdésnek ehhez semmi köze, egyszerűen nem szeretnék és kész, nem érdekelnek. egy sima főzésről szóló kérdéshez is nem értem, miért lett bedobva a 'gyerekek etetése' téma, mintha automatikusan mindekinek a szaporodás lenne az életcélja, szó sem volt erről.

2020. dec. 22. 17:49
 23/35 anonim ***** válasza:
21# Pont ez a baj, hogy sok ember már 200ezres fizuval is azt hiszi hogy ő nyugodtan rendelhet, aztán kidob az ablakon havi 50-et kajára és még szart is eszik... persze ez független a páciens nemétől.
2020. dec. 22. 17:49
 24/35 A kérdező kommentje:
20-asnak szólt az előző válaszom
2020. dec. 22. 17:50
 25/35 A kérdező kommentje:
az tény, hogy gazdaságosabb otton főzni, ezt senki nem vitatja. de én mondjuk nem 200 ezres fizuból rendelgetek egyrészt, másrészt meg nekem mondjuk többet számít az időm meg a kényelmem, mint mondjuk az a 10-15 ezer forint amit spórolnék esetleg. nem arról volt szó, hogy minden nap rendelni, de néha-néha belefér, ha felnőtt ember nem engedheti meg magának, ott bajok vannak.
2020. dec. 22. 17:53
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy 70 m2-es panelben mennyi "ferfimunka" van?
2020. dec. 22. 18:01
 27/35 anonim ***** válasza:
En vagyok a teregetos. Mellette a takaritas is az enyem, ami napi feladat. Fozes csak hetvegen van, mindenki a munkahelyen eszik. Ennyit kibir "szegeny, elnyomott" ferjem.
2020. dec. 22. 18:04
 28/35 anonim ***** válasza:

Nem csak mekiből lehet kaját rendelni, vannak minőségi helyek és ételek is, nem sokkal drágábban. Az árakról meg annyit, hogy manapság ha főzök sem jövök ki olcsóbban, olyan drágák az alapanyagok. Akkor meg már inkább nem pazarlok rá időt. Az meg, hogy ki mennyit költ kajára, szerintem mindenkinek a magánügye, de havi 50 ezer alatt max akkor jössz ki, ha a legolcsóbb sz*rokat eszed.

2020. dec. 22. 18:08
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Béna vagy. Bár én ismerek olyan lányt, aki nem szeret/akar főzni, de közben egy tünemény, nem egy ilyen nyámnyila szar! Mondjuk a külsődet nem ismerjük, de az alapján hogy a kutyának sem kellesz, nem nehéz megtippelni!
2020. dec. 22. 19:17
 30/35 anonim ***** válasza:

28# Ne izgulj, vannak "értelmiségi" barátaim akik 2500ft/ebédet esznek, aztán csodálkoznak hogy miért nincs pénzük amikor én ugyanennyiből egy egész csirkét sütök ki kukoricás rizzsel és brokkolival, ami egymás között is közel két kiló étel.

Persze ha valaki keres havi 800ezret akkor megértem hogy nincs kedve főzni, de azért a legtöbb ember nem keres annyit (illetve a plusz pénz és az egészséges kaja mindig jól jön)

2020. dec. 22. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!