Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden nap sörözik és napi 10-12 szál cigarettát elszív, valaha le fog tudni róluk szokni?
Figyelt kérdés
Amikor megismertem még nem láttam bele ennyire az életébe. Nagyon megszerettem, de ezek a tulajdonságai nagyon nem szimpatikusak számomra. Már szóvá tettem neki, hogy jó lenne, ha változtatna ezeken a szokásokon, elmondása szerint fog. Igaz, valamelyik nap már nem sörözik és kevesebbet cigizik, de szerintetek valaha is meg fog majd teljesen változni? (Nem fog cigizni és sörözni, max félévente 1-2szer)2022. okt. 5. 00:35
31/35 anonim válasza:
Ez nehez tema. Engem speciel a cigi kevesbe zavar, mikor osszejottunk a parommal, en meg nem dohanyoztam, azota napi max 5-6 neot szivok el, de multkor betegseg miatt 3 napig be sem kapcsoltam. Szerintem a pialas sokkal karosabb, egeszsegtelenebb es sokkal tobb csaladot tett tonkre mint a dohanyzas.
32/35 anonim válasza:
A dohányzása még elmegy azaz nem láncdohanyos még messze van attol,de már dohanyzik...innen még van vissza út.
A kérdés hogy merre indul? Tovább dohanyzik vagy leáll. Innen még te is segithetsz tudsz rá hatni.
A sörözik az mit takar?
Napi 1üveg vagy 5 vagy 10? És mit,valami 3%os lötty vagy 10%bivaly?
Nagyon nem mindegy.
33/35 A kérdező kommentje:
Napi egy 4,2%os sört megiszik.
2022. okt. 7. 19:27
34/35 anonim válasza:
Az kb jobb a semminél, full komolyan.
35/35 anonim válasza:
Azért ez még nem sörözés. Csak 1sör.
Probáld rávenni,hogy legyen alacsonyabb alkohol tartalmú,és kevesebb cigi.
Ez még elég kevés,nem fogja agyonverni az elvonás.
Heti 6sör 60cigi.
Aztán így tovább
2-3 sör 10-15cigi ig...hogy ne maradjon önpusztitás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!