Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom minden nap sörözik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom minden nap sörözik és napi 10-12 szál cigarettát elszív, valaha le fog tudni róluk szokni?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem még nem láttam bele ennyire az életébe. Nagyon megszerettem, de ezek a tulajdonságai nagyon nem szimpatikusak számomra. Már szóvá tettem neki, hogy jó lenne, ha változtatna ezeken a szokásokon, elmondása szerint fog. Igaz, valamelyik nap már nem sörözik és kevesebbet cigizik, de szerintetek valaha is meg fog majd teljesen változni? (Nem fog cigizni és sörözni, max félévente 1-2szer)

2022. okt. 5. 00:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
6%
lehet hogy igen
2022. okt. 5. 11:41
 22/35 anonim ***** válasza:
16%

Te kis buta nem a hajfestésről volt szó. Hanem arról, hogy a nők is lemondhatnak valamiről a párjuk kedvéért. Ja, még sem.... Túl egyoldalú, kettősmécés gondolkodásod van. De maradhatunk a hajfestésnél.... . Mondjuk az engem nem zavar. Viszont az sem kötelező. Anélkül is lehet élni.

A másik: ti nők miről vagytok hajlandóak lemondani a párotok kedvéért?

2022. okt. 5. 12:05
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

Tudod mi az a Red flag?

Konkrétan egy láncdohányos alkoholistával akarsz élni. Persze, nyugtató magad, majd megváltozik. NEM FOG. 100-ból talán egy, de az sem a te párod. Mintha azt mondanám hogy "kiugrom a vonat elé, biztos nem halok meg". Különben is, majd ha megváltozott akkor keressen...

Ez az alkohol azért veszélyes játszma, mert pusztít. Nem csak fizikailag az agyat, hanem egy idő után egyre több és több kell, és szépen lassan minden aköré fog szerveződni, hogy a vágya tárgyát kielégítésére.

Te ebben hol vagy? Mi a szereped? Egy totális tagadásban élőt akarsz meggyőzni arról hogy rossz amit csinál. Mintha rá akarnád venni az antivaxxert hogy olttassa be magát. Olyan durva blokk van ott hogy nem férsz hozzá.

Értsd meg, neki ez így jó. A közte és a függőségei között lévő kapcsolatában te vagy a zavaró harmadik kerék.

Nem beszélve arról hogy ki tudja mennyire van messze hogy a szokásosnál kicsit jobban rátölt a garatra, agresszívre issza magát és bánt? Ha neadjisten még szülsz is egy gyereket mert "majd attól megváltozik", voila, kész is az agresszív-bántalmazó-alkoholista apuka modell, aminek van egy ártatlan kis áldozata.

LÉPJ KI. AMÍG LEHET.

2022. okt. 5. 12:32
 24/35 anonim ***** válasza:
82%
Napi 12 száll nem sok egy dohanyzó ember esetén , az egészségre nézve nyilván az. A napi sör az nagyobb baj . Majd ha ő rossznak látja tudatosan őrli ezért magát akkor fogja tudni csak.
2022. okt. 5. 12:56
 25/35 anonim ***** válasza:
27%
#23! És te tudod mi az a láncdohányos?🤣Egy ÁTLAG dohányos napi 1 dobozzal szív. Ő annak a felét. A láncdohányos meg az, aki az egyikről gyújtják a másikat. A kérdező párja az ébrenléti idejében ezzel a mennyiséggel kb.másfél óránként gyújt rá. Rohadt hosszúnak kell lenni annak a ciginek, hogy láncban tudjon dohányozni 🤣 Csak hogy tisztában legyél a fogalmakkal. Amúgy én is azt írtam neki, hogy nem fog leszokni, de nem azért, mert "láncdohányos".
2022. okt. 5. 13:58
 26/35 anonim ***** válasza:
67%
25. Igy van. A lancdohanyos napi 3 dobozzal elszív legalabb.
2022. okt. 5. 14:00
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

" Úgy igazságos, hogy mind a két fél tesz engedményeket a másik kedvéért."

Csak ez nem a piálás kategória. Az alkoholizmus betegség, függőség. A hajfestés nem. Semmi köze egyiknek a másikhoz. Össze sem jönnék alkesszel, piással. Felőlem jöhet bárki azzal, hogy a naponta ivás nem baj, ha valaki fizikai munkát végez. Miért? Akkor nem pia? Dehogynem! Az ország nagyrésze alkesz, így sok az ilyen vélemény, de én messziről kerülöm őket.

2022. okt. 5. 14:05
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
#27! Igen, te kerülöd őket, az normális. A kérdező viszont nem kerülte, hanem meg akarja változtatni, az nem normális. Ha nem tetszik neki, kerülje.
2022. okt. 5. 14:09
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2022. okt. 5. 22:18
 30/35 anonim ***** válasza:
73%
Ha valoban leakar állni lefog. Vagy majd az orvos közli vele,hogy álljonle.
2022. okt. 6. 01:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!